Visoko obrazovanje

Ivo Ivančić novi glavni direktor Veleučilišta Vern

Ivo Ivančić, Vern
 Vern

Od 1. ožujka 2018. godine, na mjesto glavnog direktora Veleučilišta Vern, na prijedlog osnivača Grupe Vern, izabran je Ivo Ivančić, koji je dosad bio zamjenik glavnog direktora, direktora Ureda uprave te člana Upravnog vijeća veleučilišta.

Ivančić kaže da će se fokusirati na dalju afirmaciju i širenje poslova na međunarodnom tržištu. Vern će nastaviti širiti ponudu, stoji u priopćenju, programa u segmentu cjeloživotnog obrazovanja, a usmjerit će se na snažnije povezivanje visokog obrazovanja i tržišta rada na svim razinama obrazovanja.

"Sve ćemo to činiti radi podizanja kvalitete studiranja te kako bi Vernovi sadašnji, budući i bivši studenti bili još konkurentniji na domaćem i međunarodnom tržištu. Sretan sam što mi je kao Vernovom alumniju pružena prilika biti dijelom upravljačkog tima, koja ujedno predstavlja odgovornost i obvezu”, istaknuo je Ivo Ivančić povodom imenovanja.

Vern će u narednom razdoblju voditi predsjednik Upravnog vijeća Branko Štefanović (predsjednik Uprave), dekan prof. dr. sc. Vlatko Cvrtila (član) i glavni direktor Ivo Ivančić (član).

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 13:58