Odluka Nadzornog odbora

Marin Štenglin postao član Uprave Peveca zadužen za privatne robne marke i ljudske potencijale

AUTOR:
  • Jutarnji.hr

 • OBJAVLJENO:
 • 06.09.2017. u 13:46

 • Arhiva

  Martin Štenglin

  Marin Štenglin imenovan članom Uprave Peveca za privatne robne marke i ljudske potencijale, objavuili su iz te kompanije. U Pevec je stigao s pozicije zamjenika predsjednika Uprave austrijske tvrtke Zumtobel Group gdje je bio zadužen za tržišta Beneluxa i CEE. U toj je tvrtki na različitim menadžerskim pozcijama proveo pet godina. Najprije je bio direktor odjela ključnih kupaca za zemlje CEE, potom preuzima vođenje prodaje CEE i SEE, a u posljednje vrijeme bio je zamjenik predsjednika Uprave.

  Karijeru je započeo 1999. godine u u varaždinskoj Degi gdje je napredovao do funkcije člana Uprave. Potom 2009. godine odlazi u tvrtku Thorn Lighting gdje je isprava zadužen za cijelu Adriatic regiju, a potom preuzima vođenje tržišta jugoistočne Europe.

  Radno iskustvo mu je između ostalog većim dijelom vezano uz prodaju, strategiju, vođenje i upravljanje timovima te brizi za robne privatne marke. Školovao se na varaždinskom fakultetu Organizacije i informatike, a potom i na američkom sveučilištu Wisconsin-Platteville. 

  Tagovi

  Izdvajamo