MojPosao

NOVA PONUDA POSLOVA Traže se pripravnici, asistenti direktora i kuhari za plaću od 30 tisuća kuna!

 Depositphotos

Dobro poznata tvrtka i poslodavac, Rimac Automobili, traži osobu na poziciji 'Executive Assistant to the CEO'. S obzirom na prirodu posla očekuje se napredno poznavanje engleskog jezika i Excela. Svoju prijavu možete poslati putem linka u oglasu koji je aktivan do 23. siječnja.

Restoranu Giaxa na otoku Hvara potreban je šef kuhinje kojeg očekuje čak 20 do 30 tisuća kuna neto primanja, ovisno o iskustvu. Svoju prijavu možete poslati jednostavno i brzo, klikom na link u oglasu.

Ako tražite posao frizera, pogledajte ponudu zagrebačkog salona La Griff. Očekuje vas do 5.000 kuna neto, odlična radna atmosfera te dodatne stimulacije na plaću. Oglas za posao dostupan je MojPosao, a prijava je moguća do 24. siječnja.

Bravarija Lukačić zapošljava inženjera strojarstva s poznavanjem rada u AutoCADu te njemačkog jezika. Radno vrijeme je osam sati, vikendi su slobodni, a prekovremeni plaćeni. Još informacija možete pronaći u oglasu.

Poznata turistička kompanija, Valamar Riviera, poziva vas na prijavu za posao suradnika u rezervacijskom centru. Traži se više osoba od kojih se očekuje napredno korištenje dva strana jezika. Prijavite se najkasnije do 15. veljače.

Erste Banka zapošljava osobu na poziciji 'Mlađi blagajnik' koja obuhvaća savjetovanje i prodaju, transakcijski posao i administraciju. Ako se prepoznajete u oglasu za posao, pošaljite svoju prijavu već danas!

Cromaris je lider hrvatske marikulture specijaliziran za uzgoj i preradu bijele ribe te poziva sve zainteresirane na prijavu za plaćeni pripravnički staž u trajanju od godine dana. Očekuje te mentorstvo, usavršavanje i sudjelovanje u konkretnim projektima te mogućnost zapošljavanja nakon završetka programa. Link za prijavu možete pronaći u oglasu koji je aktivan do 8. veljače.

Tvrtka Hartmann traži specijalista automatičara u stalni radni odnos. Od kandidata se očekuje četiri godine radnog iskustva. Svoju prijavu možete poslati putem linka u oglasu.

Nautika d.o.o., koja upravlja objektima Restoran Dubravka, Restoran Panorama, Restoran Nautika i Gradska kavana Arsenal, poziva vas na prijavu za sljedeće pozicije: kuhar, pizza majstor, slastičar, konobar, barmen i osoba za prijem gostiju restorana. Oglasi su aktivni do 10. veljače, sretno s prijavom!

Borplastika je konstantno rastuća tvrtka i lider u pročišćavanju otpadnih voda i zraka. U cilju dodatnog jačanja proizvodnog tima, traži se visoko motivirana i odgovorna osobu za ulogu poslovođe u proizvodnji. Ako imate tri godine radnog iskustva i visoku stručnu spremu strojarskog ili nekog drugog tehničkog smjera, idealan ste kandidat za ovu poziciju!

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. travanj 2024 20:56