Mojposao

NOVA TJEDNA PONUDA POSLOVA Pogledajte koji poslodavci zapošljavaju te nude plaće i do 10 tisuća kuna neto

Procall d.o.o. bavi telefonskom prodajom, anketiranjem i marketinškim aktivnostima na njemačkom govornom području i upravo je u potrazi za agentima u call centru za njemačko govorno područje. Primanja se sastoje od fiksnog i varijabilnog dijela te iznose i do 10.000 kuna neto. Pošaljite svoju prijavu putem linka u oglasu na MojPosao portalu.

Wollsdorf Components d.o.o. čini 870 zaposlenika koji doprinose proizvodnji prvorazredne kože. Trenutno je otvoren natječaj za voditelja segmenta – zamjenika voditelja proizvodnje. Novog zaposlenika očekuje stalni radni odnos, stimulativna primanja, obuka i rad u međunarodnom okruženju. Ako ste u navedenom prepoznali svoje ambicije, pošaljite prijavu najkasnije do 2. rujna. Ako je vaše radno iskustvo u području logistike, obratite pažnju na oglas za voditelja logistike.

Uniline d.o.o. je jedna od vodećih turističkih kompanija u Hrvatskoj, sa sjedištem u Puli, i trenutno ima otvorene pozicije za voditelja u sektoru prodaje i contracting managera u odjelu zakupa i plasmana smještaja. Što se očekuje od kandidata, a što se nudi, možete provjeriti u oglasima koji su aktivni do 11. rujna.

Toni FM d.o.o. broji više od 100 zaposlenih radnika na poslovima čišćenja, održavanja i upravljanja turističkim objektima. Prijavom na trenutno aktivni oglas za posao sobara i čistača možete postati dio ovog uhodanog i uspješnog tima. Osnovna primanja iznose 4.000 kuna, dok sa prekovremenima možete ostvariti i do 6.000 kuna neto.

Ethno houses Plitvice selo traže konobara s iskustvom, za stalni radni odnos ili sezonski rad. Neto primanja iznose i do 7.000 kuna, a novi zaposlenik može očekivati i bonuse, dok su smještaj i hrana osigurani. Prijavite se još danas, oglas se nalazi ovdje.

Eklata je DMC & putnička agencija osnovana 1991. godine s glavnim uredom u Splitu. Jedan je od najvećih Hrvatskih incoming turoperatora specijaliziranih za dječji i omladinski turizam. Ako imate iskustvo kao komercijalist u turističkoj agenciji i tražite posao na područja Zagreba ili Splita, prijavite se na oglas koji je aktivan do 11. rujna.

Villa Adria u blizini Dubrovnika poziva vas na prijavu za posao kućnog majstora. U pitanju je stalni radni odnos, a plaća iznosi od 7 do 10 tisuća kuna. Sretno s prijavom!

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. travanj 2024 06:56