Mojposao

OVI POSLODAVCI ZAPOŠLJAVAJU Proučite koga sve traže, možete se prijaviti već ovog tjedna

    AUTOR:
    • Jutarnji.hr

  • OBJAVLJENO:
  • 22.06.2017. u 09:40

Portrait of focus man working at home
Mojposao

MojPosao predlaže oglase na koje se ovoga tjedna možete prijaviti.

Tommy je jedan od vodećih trgovačkih lanaca, čija prodajna mreža obuhvaća 190 prodajnih mjesta prepoznatljivih po konkurentnim cijenama. Radi širenja poslovnih aktivnosti zapošljavaju Prodavače u više hrvatskih gradova čiji popis možete pogledati ovdje. Za određene lokacije poslodavac osigurava i smještaj, a svoje prijave možete slati najkasnije do 28. lipnja.

Bretanide Resort na Bolu zapošljava Direktora hotela s barem pet godina radnog iskustva na sličnoj radnoj poziciji. Očekuje se odlično poznavanje engleskog i njemačkog jezika u govoru i pisanju, a poslodavac osigurava smještaj u Bolu. Prijave na oglas traju do 27. lipnja.

Club Adriatic raspolaže s nekoliko hotela, a također upravlja i kampovima. Za svoj hotel Hrvatska u Baškoj Vodi i TN Baško Polje oglasio je više radnih pozicija za koje nije potrebno radno iskustvo, a prijaviti se možete do 27. lipnja.

Fero-Term, najveći domaći lanac maloprodaje i veleprodaje kupaonske i sanitarne opreme, radi otvaranja svog dvadesetprvog prodajnog centra u Splitu raspisuje natječaj za Voditelja prodajnog centra, Trgovca u salonu keramike i sanitarija te Trgovca na odjelu grijanja, hlađenja i instalacija. Prijave možete slati do 5. srpnja.

Nivas, full service digital agencija zapošljava PHP programera s jednom do dvije godine radnog iskustva koji bi se pridružio njihovom zagrebačkom timu. Nude stalno zaposlenje, ugodnu radnu atmosferu, smartphone, odlaske na konferencije i priliku za napredovanje. Poslodavac također podržava zapošljavanje osoba s invaliditetom, a prijave traju do 3. srpnja.

Tromont zapošljava Voditelja Odjela električnih instalacija koji će biti zadužen za nadziranje zaposlenika zaduženih za projektiranje električnih instalacija i montažu instalacija te upravljanje vanjskim suradnicima. Pročitajte uvjete natječaja, a svoju prijavu možete poslati do 30. lipnja.

CISS trgovina traži Voditelja trgovine s najmanje dvije godine iskustva rada s kupcima u maloprodaji, od čega godinu dana iskustva na rukovodećim pozicijama u maloprodaji. Poslodavac nudi plaću od 4.360 kuna neto s prijevozom te mogućnost dodatne zarade kroz stimulaciju na plaću. Rok za prijavu je 3. srpanj.

Hotel Salona Palace iz Solina objavio je oglas za Recepcionara te Kuhara. Za obje pozicije potrebno je godinu dana radnog iskustva na istim ili sličnim poslovima. Ugovor se potpisuje na određeno vrijeme, a rok za prijavu je 28. lipanj.

Tvrtka Nautika iz Dubrovnika želi osnažiti timove u svojim restoranima i poziva sve kandidate da se prijave na neku od više oglašenih radnih pozicija. Ponuđen je rad na određeno vrijeme, odlična primanja i uvjeti rada, a kandidatima koji zadovolje u radu nudi se mogućnost rada u cijeloj 2017. Rok za prijavu je 19. srpanj.

Imate li položenu državnu maturu te vrlo dobro do izvrsno poznavanje njemačkog jezika i afinitet prema hotelijerstvu, prijavite se za Školovanje za specijalista u hotelijerstvu u Stuttgartu u Njemačkoj. Od 1. rujna ECOINN Hotel am Campus, naime, nudi nekoliko mjesta za izobrazbu kandidatima iz inozemstva pa tako i mladima iz Hrvatske. Prijaviti se možete do 30. lipnja. 

ELIPSO

Izdvajamo