Mojposao

Počeo je Virtualni sajam karijera i znanja: Čeka vas više od 500 otvorenih radnih pozicija!

    AUTOR:
    • Jutarnji.hr

  • OBJAVLJENO:
  • 12.10.2017. u 11:11

Mojposao

Počeli su osmi Virtualni dani karijera i znanja, sajam koji organiziraju portal MojPosao i regionalni partneri Infostud i Posao.ba.

Sajam traje do 18. listopada i dostupan je na adresi dankarijera.com, a na njemu se predstavlja 70 tvrtki i edukativnih ustanova i Hrvatske i regije.

Posjetitelji na sajmu mogu 'prošetati' i kroz pet kapsula: IT, Financije, Trgovina i Turizam, a nova znanja mogu pronaći u kapsuli Edukativnih ustanova.

Poslodavci izlagači posjetiteljima sajma dostupni su na chatu, a kandidati zainteresirani za posao mogu dogovoriti i video razgovor s poslodavcem putem privatnog video chata.

U petak, 13. listopada, poslodavci koji zapošljavaju predstavit će se zainteresiranima putem webcasta, što je moguće pratiti uživo putem You Tube kanala 'Virtualni sajam karijera i znanja'.

Svi oni koji pak odluče sudjelovati u Virtualnom hackathonu (11. – 16. listopada) mogu osvojiti vrijedne nagrade: Dron, Oculus Rift, 3D printer i mnoge druge. Proglašenje pobjednika održava se 18. listopada, na zadnji dan Sajma.

Tvrtke izlagači

Ukoliko ste u potrazi za poslom, ovo su neke od tvrtki izlagača koje nastupaju na sajmu:

Regionalni izlagač LIDL na Virtualnom sajmu oglašava 8 otvorenih radnih pozicija za rad na području Zagreba, Samobora, Velike Gorice, Jastrebarskog te na Jadranu.

Addiko Bank zapošljava u Zagrebu, ali i na području cijele Hrvatske, a otvorene radne pozicije ima i za rad u Ljubljani i Beogradu.

Jadranka hoteli u sklopu Virtualnog sajma objavili su 12 oglasa za rad u Malom Lošinju.

Čak 24 oglasa za posao nudi izlagač Rimac Automobili koji traži zaposlenike za rad u Svetoj Nedjelji.

Hrvatski Telekom zapošljava dva ICT stručnjaka, a detalje natječaja možete pronaći u Ponudama na njihovom štandu.

Po deset radnih pozicija posjetiteljima Sajma nude Kaufland i AD Plastik, a ukoliko vas zanima rad u sektoru turizma, u Lopudu, pogledajte ponudu koju je za vas pripremila Anker Grupa.   

Izdvajamo