Mojposao

POGLEDAJTE KOGA OVOG TJEDNA TRAŽE POSLODAVCI Nude se poslovi u Hrvatskoj i inozemstvu

AUTOR:
  • Jutarnji.hr

 • OBJAVLJENO:
 • 21.09.2017. u 12:55

 • Arhiva / Mojposao/contrastwerkstatt

  Ovog tjedna traže se radnici za Hrvatsku i inozemstvo!

  Iveco Office u Zagrebu traži Brand Service Managera zaduženog za Sloveniju i Hrvatsku. Ukoliko imate završen fakultet strojarstva i brodogradnje te 3 godine iskustva prijavite se na oglas do 5. listopada.

  CEMEX je vodeći globalni proizvođač građevinskih rješenja, koji posluje u preko pedeset zemalja širom svijeta. Za pogon u Kaštel Sućurcu traže Laboranta za kemijska ispitivanja. Kao jedan od vodećih poslodavaca u građevinskoj industriji u zemlji i regiji, ova tvrtka vam može ponuditi čitav niz karijernih izazova i prednosti te konkurentne uvjete zaposlenja.

  Težite li savršenstvu? Volite raditi na prirodnom proizvodu? Uzbudljivo vam je raditi u vodećoj međunarodnoj tvrtki? Onda postanite dio tima tvrtke Wollsdorf Leather i stvarajte zajedno s njima dio plemenite elegancije. Prijavite se za oglase Voditelja logistike u proizvodnji i Voditelja segmenta - zamjenik voditelja proizvodnje.

  Generalni uvoznik i distributer za svjetski poznate marke alata Black + Decker, Dewalt, Stanley, Stanley FatMax, tvrtka G-M&M, traži Terenskog komercijalista. Od kandidata se očekuje obrazovanje strojarskog, ekonomsko-trgovačkog smjer ili elektro smjera, znanje engleskog jezika, komunikativnost te iskustvo u prodaji na terenu.

  Kuhar ste, a želite raditi u inozemstvu? Noel Recruitment traži kuhara s HACCP certifikatom za rad u Irskoj. Intervjui će se održavati 3. i 4. listopada u hotelu International u Zagrebu.

  U Nedelišću, tvornica tjestenine Marodi traži više djelatnika u proizvodnji tjestenine. Na oglas se možete prijaviti putem linka za prijavu ili osobno sa zamolbom i životopisom do kraja godine.

  Tvrtka Energy 2 Business Zagreb provodi Stres Management program koji uključuje anti-stres parcijalne masaže te traži odgovorne i marljive osobe u svom timu za radno mjesto masera. Izabrani kandidati proći će proces osposobljavanja i edukacije za radno mjesto. Rok prijave je 30. rujna.

  Navigare Yachting traži voditelja prodaje visokih performansi koji će pomoći pri ispunjavanju ciljeva za stjecanje kupaca i prihoda zadržavajući tvrtku konkurentnom i inovativnom. Vi ćete biti odgovorni za maksimiziranje potencijala prodajnog tima i stvaranje prodajnih planova.

  Studenac je maloprodajni lanac kojeg čini više od 360 marketa i supermarketa unutar četiri dalmatinske županije. Traže veći broj djelatnika za rad u Omišu, Splitu, Makarskoj te na otocima Hvaru i Braču, na radnom mjestu Djelatnik u maloprodaji/Prodavač. Ukoliko želite postati dio tima prijavite se putem linka te priložite zamolbu i životopis, najkasnije do 22. rujna.

  Restaurant, slastičarnica i bar u centru Zagreba, My Way, traži visokomotivirane osobe spremne za rad u dinamičnoj atmosferi, orijentirane na vrhunski servis i kvalitetu prema gostu. Nude stalno zaposlenje i punu prijavu na neodređeno, stimulativna i redovita mjesečna primanja, odlično radno okruženje, usavršavanje i stjecanje novih vještina te dinamično radno mjesto na najboljoj lokaciji u gradu. Sve djelatnike koje traže možete pogledati u oglasu.

  Izdvajamo