Mojposao

POGLEDAJTE KOGA SVE POSLODAVCI TRAŽE I ljeto je dobro vrijeme za novi posao

 Depositphotos

I ljeto je vrijeme za traženje posla!

MojPosao otkriva ponude koje vas ovoga tjedna čekaju.

Karisma Hotels Adriatic poziva sve zainteresirane kandidate da se pridruže njihovom timu na sljedećim radnim mjestima: Konobar/Barmen, Kuhar, Spa terapeut, Voditelj odjela hrane i pića te Voditelj odjela ljudskih potencijala. Požurite s prijavom jer oglas traje do 7. srpnja!

Dubrovački Vrtovi Sunca nalazi se samo 11 km od povijesne jezgre grada Dubrovnika i 35 km od međunarodne zračne luke. Zanima li vas posao sezonskog radnika možete se prijaviti na oglase: Sobar/Sobarica, Računovođa, Konobar i Kuhar, a rok za prijavu također je kratak - 7. srpnja!

Adriatic Appraisal traži kandidata za partnersku suradnju za poziciju Real Estate Court Valuer. Od kandidata se traži izvrsno poznavanje hrvatskog i engleskog jezika, poštivanje rokova i izvrsne komunikacijske vještine. Rok za prijavu je 19. srpanj.

Jadran Galenski laboratorij traži Stručnog suradnika za promociju. Idealan kandidat ima završen fakultet, a poželjno je da ima iskustvo rada u promociji farmaceutskih proizvoda. Prijave možete slati do 13. srpnja.

ProCall se bavi telefonskom prodajom, anketiranjem i marketinškim aktivnostima na njemačkom govornom području. Za rad u Zagrebu traže Agenta u call centru. Primanja se sastoje od fiksnog i varijabilnog dijela, a možete zaraditi preko 10.000 kuna neto. Rok za prijavu je 17. srpanj.

AD Plastik poznati je hrvatski proizvođač automobilskih komponenti u Hrvatskoj. Za rad u Solinu tvrtka traži Programera kojem nudi stalni radni odnos. Rok za prijavu je 12. srpanj, a detalje natječaja pogledajte u oglasu.

U Solinu zapošljava i tvrtka Draco koja traži Diplomiranog inženjera građevinarstva i Diplomiranog ekonomista. Nudi vam se siguran i stabilan posao u uspješnoj tvrtki, stoga požurite s prijavom jer oglas traje do 14. srpnja.

Poznati Garden Bar u samom centru Zagreba traži Konobare. Poslodavac nudi rad na puno radno vrijeme te plaću od minimalno 4.500 do 6.000 kuna. Tu je i mogućnost daljnjeg napredovanja na voditeljsku poziciju te mogućnost dodatnog povećanja plaće i stimulacije. Prijavite se do 12. srpnja.

Lafodia Hotel & Resort potpuno je renovirani hotel s 4 zvjezdice, smješten u blizini Dubrovnika, na otoku Lopudu. U svoj tim želi dovesti Kuhara i Slastičara. Nude vam stimulativna primanja, smještaj i prehranu. Životopis na hrvatskom i engleskom jeziku te fotografiju možete poslati do 14. srpnja.

Autoflota traži kandidata za poziciju Administratora s mjestom rada u Zagrebu. Imate li završenu srednju stručnu spremu te barem dvije godine radnog iskustva, prijavite se na oglas do 13. srpnja. Tvrtka zapošljava i Key Account Managera, također kandidata s minimalno dvije godine iskustva.

Sretno svim kandidatima!

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 04:24