Mojposao

POGLEDAJTE NOVU TJEDNU PONUDU POSLOVA Zapošljavaju Lidl, centri stranih jezika, distributeri...

AUTOR:
  • Jutarnji.hr

 • OBJAVLJENO:
 • 17.08.2017. u 09:52

 • Pixabay.com

  Ovog tjedna otvorene su brojne pozicije!

   

  Naš najpoželjniji poslodavac prema mišljenju javnosti, LIDL, nastavlja s projektom [email protected]. Program nudi mogućnost zapošljavanja mladih osoba za različite pozicije unutar Lidlovih odjela: Nabava, Financije i računovodstvo, Marketing, Razvoj zaposlenika te Dizajn. Čeka vas izazovan selekcijski proces, zahtjevan program i odgovorni zadaci. Spremni na učenje? Prijavite se što prije!

   

  Centar stranih jezika ANGLA poznat je da svojim polaznicima pruža vrhunsku kvalitetu nastave, a svojim zaposlenicima ugodno i perspektivno radno okruženje. Trenutno zapošljavaju Profesora/icu engleskog jezika s najmanje trogodišnjim iskustvom u nastavi u školama stranih jezika. Idealan ste kandidat ako imate strast prema edukaciji i prenošenju znanja. Prijavite se na oglas do 21. kolovoza.

   

  Samostalni ste u radu i imate bogato iskustvo u području društvenih medija i online oglašavanja? Poliklinika Identalia traži nekoga poput vas za poziciju Specijalist za digitalni marketing. Traže se intrinzično motivirani kandidati koji uspješno rješavaju logičko-matematičke probleme, imaju razvijene komunikacijske i prezentacijske vještine te su prilagodljivi na razne situacije. Želite ovaj posao? Prijavite se na oglas do 1. rujna.

   

  Tvrtka Selekto distributer je odabranih robnih marki autolakirerskih proizvoda i opreme. Trenutno zapošljavaju Direktora prodaje čiji će glavni zadaci biti: upravljanje timom, izrada i implementacija prodajnih planova, izrada kalkulacija te mnogi drugi izazovni zadaci koji su sastavni dio ovog posla. Idealan kandidat ima završen fakultet ekonomskog ili tehničkog smjera, najmanje 3 godine iskustva te izvrsne pregovaračke vještine.

   

  Jedan od najvećih lanaca sportskom opremom – Dechatlon – traži energične zaljubljenike u sport i to na poziciji Voditelj odjela. Pozicija uključuje vođenje komercijalne strategije, komunikaciju s klijentima, povećanje učinkovitosti kompanije te razvoj talenata i neovisnost svakog suradnika. Ako se redovito baviš sportom, entuzijastična si i energična osoba, prijavi se na oglas do 21. kolovoza.

   

  Tvrtka IND-EKO trenutno zapošljava više Komercijalista koji će raditi na promociji, prezentaciji i prodaji usluga kroz direktan kontakt s postojećim i potencijalnim kupcima. Poželjno je da su kandidati VSS strojarskog, građevinskog i sličnog usmjerenja, poznaju engleski jezik, precizni, temeljiti i odgovorni. Ako ste spremni na rad u kratkim rokovima, na putovanja i terenski rad što pruža ovaj posao, prijavite se što prije.

   

  Hrvatska agencija za civilno zrakoplovstvo na temelju javne ovlasti obavlja poslove određene Zakonom o zračnom prometu. Trenutno zapošljavaju na dvije pozicije: Administrator za odobravanje letova te Specijalista za aerodrome. Prijave na natječaj s navedenom dokumentacijom u oglasu, zaprimaju se do 22. kolovoza osobno ili poštom na adresu Hrvatske agencije za civilno zrakoplovstvo.

   

  Szallas.hu, vodeći je portal za rezervaciju smještaja u Mađarskoj. U uredu u Zagrebu zapošljavaju Prodajnog predstavnika na neodređeno vrijeme. Posao uključuje akviziciju smještaja, kontakti s vlasnicima, provjere podataka, ažuriranje baze podataka te ostale administrativne zadatke. Potrebno je višegodišnje iskustvo u turizmu i prodaji, znanje engleskog jezika, spremnost na putovanja. Oglas traje do 30. kolovoza.

   

  Tvrtka EM.P.A. zapošljava elektromontere sa ili bez iskustva za rad u industriji i na razvodnim ormarima. Poslodavac navodi da su vikendi uglavnom neradni, a u slučaju rada isplaćuje se dodatna naknada za rad. Na oglas se možete prijaviti do 13. rujna.

   

  Tvrtka Opus Optimus raspisuje natječaj za radna mjesta Projektant/ pripravnik termotehničkih instalacija te Projektant instalacija vodovoda i odvodtnje. Za obje pozicije traži se diplomirani inženjer/ stručni specijalist/ inženjer građevine/ strojarstva. Poslodavac nudi rad u stabilnoj i perspektivnoj firmi, rad na projektima u Hrvatskoj i inozemstvu, ulaganje u edukaciju te stimulativna primanja.

   

  Izdvajamo