Mojposao

PONUDA POSLOVA U HRVATSKOJ I INOZEMSTVU Pogledajte koje vas karijere čekaju odmah nakon Nove godine

AUTOR:
  • Jutarnji.hr

 • OBJAVLJENO:
 • 28.12.2017. u 11:50

 • Moj posao

  Za rad u Belgiji traže se iskusni krovopokrivači, radnici u metalnoj industriji, stolari, tesari, zidari, elektroinstalateri i laser varioci / CNC operateri. Poslodavac nudi atraktivna redovna primanja, dugoročni radni odnos, plaćen smještaj u blizini radnog mjesta i osiguran prijevoz do Belgije.

  Hedera Estate uspješno posluje u Dubrovniku i okolici kao jedna od vodećih tvrtki u poslovima prodaje i održavanja vrhunskih smještajnih privatnih objekata. Ako ste motivirana i dinamična osoba spremna na svakodnevne izazove koje donosi rad u turizmu prijavite se na njihove oglase za recepcionera, sobara / sobaricu, radnika u praonici rublja, kućnog majstora ili rezervacijskog agenta.

  Hotel Njivice u potrazi su za visokopozicioniranim managerom koji je spreman svoj puni potencijal usmjeriti na zajedničku misiju, raditi u motivirajućem okruženju, kontinuirano se usavršavati u struci i ulagati u vlastito, ali i znanje suradnika, na poziciji šefa kuhinje. Poslodavac nudi stalni radni odnos.

  UNICEF ured za Hrvatsku traži predane i kreativne kandidate za poziciju fundraising associate. Uz petogodišnje radno iskustva, od kandidata se traži i izvrsno poznavanje engleskog jezika, a poslodavac podržava i zapošljavanje osoba s invaliditetom.

  Autolakirnica Vitko traži autolakirera s iskustvom u pripremi, lakiranju i miješanju boja za samostalan rad u autolakirnici za području Samobora. Radno iskustvo je obavezno, a poslodavac nudi plaću od 6.500 kuna te, ovisno o znanju, brzini i kvaliteti radnika, mogućnost povišice. U pitanju je stalni radni odnos.

  Dyvolve traži dinamične konzultante koji će raditi unutar portfelja Upravljanja projektima za EU financiranje te više konzultanata u području strateškog planiranja/upravljanja održivim razvojem organizacija/tržišnih sektora/gradova/regija. Nudi vam se rad na međunarodnim projektima, kontinuirana edukacija te nagrađivanje shodno rezultatima.

  Portal za zdravlje i obitelj Trudnoca.hr traži komunikativnu, ambicioznu i sposobnu osobu za prodaju oglasnog prostora na portalu na poziciji stručni suradnik u marketingu / prodavač oglasnog prostora. Poslodavac nudi izvrsno i ugodno okruženje, pozitivnu radnu atmosferu te stalni radni odnos.

  Importanne grupa zapošljava glavnog knjigovođu za samostalno obavljanje računovodstveno-knjigovodstvenih poslova. Traže se kandidati s najmanje pet godina radnog iskustva, a poslodavac nudi stimulativna primanja te rad u dinamičnom okruženju. Zapošljava se i direktor računovodstva s pet godina radnog iskustva.

  Maay zapošljava prodavača u trgovini. Nude vam se redovna primanja i stimulacija zavisno od rezultate te dinamičan posao u ugodnom i prijateljskom radnom okruženju.

  Kempokop je raspisao natječaj za poziciju managera prodaje za područje Zagrebačke županije i Republike Hrvatske. Radno mjesto uključuje stalne kontakte i obilaske kupaca, istraživanje tržišta te rad na terenu. Poslodavac nudi plaću od 7.500 do 15.000 kuna te stalni radni odnos.

  Izdvajamo