MOJ POSAO

PREGLED NAJATRAKTIVNIJIH PONUDA ZA POSAO Traže se vozači, konobari, kuhari, SPA terapeut, ali i mornar te kapetan...

MojPosao donosi pregled poslodavaca koji ovoga tjedna zapošljavaju

Sunčani Hvar Hoteli, kompanija koja cijeni svoju organizacijsku kulturu, trenutno zapošljava na nekoliko pozicija. Ključ uspjeha su visokomotivirani pojedinci, stoga u svako doba godine nude otvorene prilike za izgradnju karijere, ali i sezonsko zaposlenje. Prijavite se na neku od sljedećih pozicija: Konobar, Barmen, Kuhar, SPA terapeut, Sobar, i to do 10. kolovoza.

JGL – Jadran Galenski Laboratorij, farmaceutska tvrtka, na tržištu postoji već 25 godina, a sve zahvaljujući ljudima i njihovom znanju, vještinama i sposobnostima. Ukoliko želite promjenu, analitični ste, komunikativni i svoje pravno iskustvo želite širiti u internacionalnoj kompaniji, JGL traži Stručnog suradnika u promociji za rad na području Centralne Hrvatske. Od kandidata se traži fakultetska naobrazba, a poželjno je iskustvo u promociji farmaceutskih proizvoda. Prijavite se na oglas do 11. kolovoza.

Mango je španjolska multinacionalna tvrtka specijalizirana za žensku i mušku modu s trgovinama u više od 100 zemalja diljem svijeta. Za rad u Zagrebu traže se kandidati za radno mjesto Window dresser dok se u Splitu traži osoba za poziciju Voditelj zaliha. Prijave možete slati do 30. srpnja, odnosno 5. kolovoza.

Salus Personal iz Bavarske traži više osoba za poziciju Medicinsko-tehnički asistent radiologije. Poslodavac nudi atraktivna primanja s reguliranim plaćanjem prekovremenih sati i elektronskom regulacijom radnog vremena, osiguran posao, moderno radno okruženje i temeljito uhodavanje. Rok za prijavu je 30. srpanj.

Andsolutions iz Rijeke zapošljava Automehaničara pripravnika na rad na polju automatizacije. Poslodavac nudi stručno osposobljavanje bez zasnivanja radnog odnosa te zaposlenje nakon isteka stručnog osposobljavanja. Prijavite se na oglas do 30. srpnja.

Navielektro ima raspisan natječaj za Brodskog električara za rad u Hrvatskoj i inozemstvu. Uglavnom se radi oko tri mjeseca u inozemstvu, ovisno o količini posla. Potrebno je imati barem godinu dana radnog iskustva, poslodavac pokriva putne troškove a bez obzira na rad u Hrvatskoj ili inozemstvu, djelatnicima su osigurani smještaj i jedan topli obrok dnevno. Plaća je od 6 do 20 tisuća kuna, a prijave možete slati do 10. kolovoza.

Leopold Michel GmbH špedicijsko je i logističko poduzeće u kojem radi 90 motiviranih djelatnika, a traži Profesionalne KV vozače s poznavanjem njemačkog jezika i minimalno dvije godine radnog iskustva. Vozi se isključivo u Njemačkoj, a plaća je 2050 eura bruto te iznadprosječne dnevnice i stop premija. Poslodavac u početku nudi smještaj, pomoć u pronalasku stana, slobodne vikende i stalni radni odnos. Prijavite se do 20. kolovoza.

Agape Rose je mini cruiser tvrtke Luxury and Sun koji plovi na relaciji Split – Dubrovnik 7 dana i Dubrovnik – Split 7 dana. Za rad na ovom mini cruiseru traže se profesionalne i dinamične osobe koje bi radile na pozicijama Sobar, Konobar, Kuhar, Mornar i Kapetan, a rok za prijavu na oglase je 3. kolovoz.

Securitas Hrvatska zapošljava više Zaštitara/čuvara na području Dubrovnika, Zagreba i Zagrebačke županije. Poslodavac nudi plaću po odrađenom satu rada, redovna primanja, mogućnost napredovanja te plaćen put, smještaj i terenski dodatak u slučaju eventualnog terenskog rada. Prijaviti se možete do 1. kolovoza.

Marodi, vodeći proizvođač tjestenine u Hrvatskoj i rastuća hrvatska tvrtka iz Nedelišća kod Čakovca, traži više djelatnika za sljedeće radne pozicije: Voditelj tima prodajnih predstavnika (cijela Hrvatska), Trgovački predstavnik (Istra, Kvarner i Gorski Kotar), Skladištar te Djelatnik u proizvodnji tjestenine (Nedelišće). Svoje prijave na oglase možete slati do 10. kolovoza.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. travanj 2024 06:57