18+

SAMO ZA HIPSTERE! Amerikanci otvorili vrtić za odrasle, navala je već krenula

 Foto: Facebook

Zamislite da se možete vratiti u vrtić i ponovno uživati u kreativnim igrama, zabavnim sadržajima i popodnevnom drijemanju. Svi Amerikanci koji ovo ljeto žele doživjeti jedno takvo iskustvo, moći će ga ostvariti u prvom vrtiću za odrasle.

Vrtić za odrasle je projekt koji je osmislila skupina mladih entuzijasta koji su svim zainteresiranima željeli omogućiti da se vrate u djetinjstvo i ponovno uživaju u čarima igre i bezbrižnosti.

Preschool Mastermind , vrtić za odrasle, smješten je u Brooklynu, a namijenjen je svima starijima od 18 godina, koji žele ponovno uživati u čarima djetinjstva i o sebi učiti na jedan sasvim novi način.

Po cijeni između 2.300 i 6.900 kuna te u malim grupama od deset ljudi, sudionici programa istraživat će svoju prirodu i vratiti se osnovama.

- Tražimo otvorene i bistre 'vrtićance' koji žele igru učiniti sastavnim dijelom života i na taj način istražiti svoju pravu prirodu - izjavila je začetnica ovog osebujnog projekta Michelle Joni Lapidos .

- Još uvijek možete biti što god želite kad odrastete, a ovaj vrtić će vam pomoći kako da to shvatite i primijenite - dodala je Lapidos.

Foto: Facebook

Jednomjesečni tečaj obuhvatit će, između ostalog, i sljedeće:

- umjetnost i obrt - izradu raznih predmeta od tijesta, drveta, papira, ukrasnih predmeta i s puno šljokica

- vrijeme za grickalice - s temom koja vama odgovara

- vrijeme za glazbu - s posebnim gostima iznenađenja

- vrijeme za spavanje

- vrijeme za prijatelje - druženje i uživanje u dobrom društvu

- dan za zajedničku fotografiju

- izlet u prirodu

- igre, klasične igre, nove igre

- učenje uz zabavne rekvizite

I mnoge druge zabavne sadržaje.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. travanj 2024 07:51