Nova pozicija

SANJA BUTERIN NA ČELU KOMPASA 'Cilj je da postanemo vodeća turistička kompanija u regiji'

    AUTOR:
    • Jutarnji.hr

  • OBJAVLJENO:
  • 05.07.2017. u 10:17

Arhiva

Sanja Buterin imenovana je predsjednicom Uprave jedne od vodećih domaćih turističkih agencija Kompas d.d.. Na novu dužnost dolazi s mjesta izvršne direktorice Dentsu Aegis Networka, koja slovi za jednu od najvećih svjetskih agencija za tržišno komuniciranje, objavili su.

Povodom imenovanja na novu poziciju ističe kako za nju to predstavlja željeni poslovni iskorak u turizam i destinacijski management.

„Moj osobni, ali i cilj tvrtke je pozicionirati Kompas kao jednu od vodećih turističkih kompanija u regiji. Zadaća cjelokupnog tima kojim ću upravljati je uspješno ostvarivanje poslovnih ciljeva koji će donositi značajan benefit cjelokupnom turističkom sektoru uz kreiranje novih tehnoloških i turističkih trendova u sklopu svakodnevnog poslovanja“, ističe Sanja Buterin, nova predsjednica Uprave Kompasa d.d..

Buterin ima bogatu poslovnu karijeru iza sebe i to na upravljačkim pozicijama nekih od renomiranih domaćih i stranih tvrtki koje posluju na domaćem tržištu te na tržištu regije srednje i istočne Europe. Tijekom posljednjih godina, prije dolaska u Kompas, uz Dentsu Aegis, obnašala je neke od vodećih funkcija u Atlasu, Mercedes-Benz Croatia, Nokiji, Valvolineu, Croatia osiguranju, PZ Autu...

Tagovi

ELIPSO

Izdvajamo