MOJPOSAO

TRAŽITE POSAO? Nude se i zanimljive pozicije u Njemačkoj i Irskoj, plaće i iznad 17 tisuća kuna

MojPosao donosi tjedni pregled atraktivnih radnih pozicija na koje se već danas možete prijaviti.

Alarm centar zapošljava Instalatera sustava tehničke zaštite. Idealan kandidat ima srednju stručnu spremu elektrotehničkog ili informatičkog smjera, poželjna je licenca MUP-a te fleksibilnost po pitanju rada na terenu unutar i izvan Hrvatske.

Badel 1862 za svoju vinariju u Benkovcu traži pripravnika ili osobu s malo radnog iskustva na mjestu Enologa. Nudi vam se učenje, daljnje usavršavanje i profesionalni razvoj uz mentore s dugogodišnjim iskustvom u području proizvodnje vina.

AeroGround Flughafen München gmbh traži Dispečera zrakoplova i prtljage koji će brinuti o osiguravanju te upravljanju vozilima i uređajima potrebnim za otpremu, razvrstavanju prtljage na transportne trake te utovaru i istovaru zrakoplova u skladu s uputama. Posao se obavlja u Njemačkoj.

Pevec zapošljava u stalni radni odnos Samostalnog stručnog suradnika za programsku podršku te Direktora sektora za odnose s kupcima. Nudi vam se visoka razina samostalnosti u radu, mogućnost usavršavanja, dinamičan posao te rad u ugodnoj atmosferi. Mjesto rada je Zagreb.

Jadran Galenski laboratorij u Zagrebu zapošljava Regionalnog voditelja upravljanja kupcima te Regionalnog voditelja upravljanja brendovima. Na ovim radnim pozicijama bit ćete zaduženi za razvoj i provođenje strategije na području regije, s ciljem realizacije strategije tvrtke i globalne strategije.

Dubrovački vrtovi sunca jedan su od najljepših resorta na obali Jadranskog mora, a ovom prilikom pozivaju vas da se prijavite na njihove oglase za pozicije Voditelj slastičarnice, Zamjenik šefa kuhinje i Zaštitar. Od kandidata se očekuje minimalno jedna godina relevantnog radnog iskustva.

Plodine traže Sezonske djelatnike za rad u prodajnim centrima u velikom broju hrvatskih gradova! Nude vam se stimulativna primanja, rad u dinamičnom okruženju te plaćeni putni troškovi, osiguran smještaj i 40 satni radni tjedan. Period rada je od svibnja do rujna 2018. godine.

Action Recruitment, irska agencija za regrutaciju, specijalizirana za ugostiteljstvo, za rad u Irskoj traži kandidate za sljedeće radne pozicije: Kuhar, Recepcionist, Spa terapeut, Konobar/Šanker te Spremač/Spremačica – Sobar/Sobarica. Ovisno o radnoj poziciji, nude vam se plaće od 13.500 do 17.500 kuna.

Grupo Ohana prvi je lanac „Sushi to go“ proizvoda, a na području Zadra, Rijeke i Dubrovnika traži osobe za poziciju Partner sushi cheff. Idealan ste kandidat posjedujete li produktivnost i samostalnost u pristupu radnim zadacima, želite naučiti nešto novo, snalazite se u kuhinji, elokventni ste, otvoreni, znatiželjni i ambiciozni.

Gulliver Travel, privatna turistička i putnička agencija, traži kompetentne, dinamične, proaktivne i odgovorne osobe da se prijave na oglas za Copywritera. Nude vam se rad u izazovnom i dinamičnom međunarodnom okruženju, stručni te osobni razvoj i edukacija kao i motivirajuća i kolegijalna radna atmosfera.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
16. travanj 2024 15:20