Mojposao

Tražite posao? Ovi poslodavci čekaju da se prijavite

 Arhiva

MojPosao izdvaja tjednu ponudu oglasa za posao. Prijaviti se možete već danas.

Tau on-line tvrtka je koja stoji iza portala MojPosao. Trenutno smo u potrazi za novim članovima tima na poziciji Mlađi savjetnik u prodaji te Savjetnik u prodaji. Na oglase se možete prijaviti do 27. prosinca.

Dubrovački Vrtovi Sunca luksuzan su resort s pet zvjezdica te nude izvrstan izbor suvremenih hotelskih soba i apartmana te rezidencija uz vrhunsku uslugu i brojne sadržaje. do 25. prosinca imaju putem portala MojPosao aktivne oglase za sljedeće radne pozicije: Konobar, Barmen, Kuhar, Pizza majstor, Mesar, Slastičar, Sobar/sobarica, Čistač/čistačica, Djelatnik u praonici rublja i Dostavljač u praonici rublja.

Jamnica je također poslodavaca koji traži kandidate za više radnih pozicija: Pripravnike različitih struka, Specijalista u računovodstvu te Internog konzultanta u kontrolingu. Na oglase se možete prijaviti do 29. prosinca.

ABS Sisak dinamična je tvrtka stalno spremna na promjene. Biti član njihovog tima znači svakodnevno rješavati nove izazove i sudjelovati u inovativnim projektima. Pozivaju kandidate da im se pridruže na sljedećim pozicijama: Poslovođa peći i rafinacije, Operater rafinacije, Ljevač, Ljevač – ljevački lonac, Topioc elektro peći. Na oglase se možete prijaviti do 4. siječnja.

Salvus je mlada i moderna regionalna kompanija te jedna od najbrže rastućih farmaceutskih kompanija u regiji. Zapošljavaju Stručnog suradnika, a nude radno okruženje koje njeguje timski rad, usavršavanje i razvoj, mogućnost napredovanja te službeni automobil, mobitel, iPad i prijenosno računalo.

Sport Vision za rad u Virovitici traži djelatnika na poziciji Voditelj trgovine. Imate li barem dvije godine radnog iskustva, prijavite se na oglas koji traje do 23. prosinca.

Milenij hoteli vodeća su hotelska grupacija u Hrvatskoj koja upravlja hotelima kategorije 4 i 5 zvjezdica. Trenutno zapošljavaju Financijskog direktora, od kojeg se traži vss ekonomskog usmjerenja te barem deset godina radnog iskustva na području financija, od čega pet godina na upravljačkoj poziciji.

Spar Hrvatska zapošljava na čak 18 radnih pozicija u Rijeci, Labinu, Poreču i Umagu. Oglasi traju do 28. prosinca odnosno, 31. prosinca. A detaljan pregled svih ponuda nalazi se ovdje.

Fox Networks Group Croatia traži kandidata za poziciju Ad Sales Assistant. Mjesto rada je Zagreb, a na oglas se možete prijaviti do 30. prosinca.

Inter Cars internacionalna je veleprodajna tvrtka auto dijelova, alata i servisne opreme za osobna, teretna vozila i motocikle. Želite li postati član njihovog tima kao Regionalni voditelj prodaje, prijavite se na oglas do 22. prosinca.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
16. travanj 2024 08:39