Mojposao

TRAŽITE POSAO? Ovi poslodavci u Hrvatskoj, ali i u inozemstvu vas čekaju

 Arhiva

MojPosao izdvaja ovotjednu ponudu oglasa.

Ukoliko ste zainteresirani za rad u Gradu Zagrebu, tvrtka Supra Net za trgovinu i informatičke usluge traži Elektroinstalatera/elektromontera jake i slabe struje za stalni radni odnos, a svi koji žele raditi kao Voditelj prodaje, mogu se prijaviti na oglas tvrtke Ag04 Innovative Solutions.

Djelatnike traži i Poliklinika Bagatin i to na pozicijama: Medicinska sestra/medicinski tehničar, Dentalni asistent i Grafički dizajner, dok Croatia Airlines ima raspisan natječaj za Kabinsko osoblje.

Imate li tri do pet godina radnog iskustva, prijavite se na oglas tvrtke Amgen za poziciju Senior Biopharmaceutical Representative, a Središnje klirinško depozitarno društvo zapošljava Projektanta informacijskih sustava.

Za rad u Pojatnom tvrtka Zaprešićanka traži više Vozača teškog motornog vozila, E kategorija, a radno iskustvo nije uvjet. Ako vas zanima posao u Ivanić Gradu, možete se prijaviti na oglas tvrtke Binđo koja traži Diplomiranog inženjera šumarstva.

Od poslova u inozemstvu ovoga tjedna izdvajamo oglas tvrtke Fliesen Röhlich gmbh za Keramičara za postavljanje pločica i/ili kamenih ploča u Njemačkoj, dok H&M traži više osoba za poziciju Junior Area Managera u Hrvatskoj, Sloveniji, Srbiji te Austriji.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 07:57