Mojposao

TRAŽITE POSAO? Pogledajte koga sve poslodavci traže ovog tjedna, a neki daju i džeparac do prve plaće

 © PRODUCTION PERIG - Périg MOR

Tjedna MojPosao izdvojena ponuda oglasa:

Končar D&ST d.d. zapošljava Rukovoditelja strojevima za preradu izolacije, za rad u radioni u dvije smjene na poslovima izrade izolacionih dijelova od drveta, kartona i papira predviđenih za elektrotehniku. Imate li završenu srednju drvodjeljsku školu (smjer stolar) i znanje rukovanja cirkularima, tračnim pilama, strojnim škarama, stupnim bušilicama itd. prijavite se na oglas do 9. rujna.

Croatia Yachting jedna je od vodećih tvrtki u nautičkom sektoru u Hrvatskoj, a zapošljava Mehaničara za poslove održavanja i servisiranja motora i mehaničke opreme na plovilima. Imate li minimalno godinu dana radnog iskustva u nautičkom, brodograđevnom ili brodostrojarskom sektoru na poslovima servisa i održavanja brodskih motora, prijavite se do 13. rujna.

PE Global Healthcare za rad u Velikoj Britaniji traži kandidate za poziciju Staff Nurses. Traži se četverogodišnje radno iskustvo, ali prijave mogu slati i kandidati koji su tek završili edukaciju. Poslodavac plaća put u Veliku Britaniju, smještaj za prvih mjesec dana, radnu uniformu i daje vam 'džeparac' od 1000 funti prilikom dolaska. Na oglas se možete prijaviti do 21. rujna.

Calvados Club je vodeći luxury & experiential travel DMC u Hrvatskoj i član prestižne Virtuoso grupacije. Zapošljava više osoba na poziciji Organizator putovanja, a poslodavac nudi plaću od 6 tisuća kuna te podržava zapošljavanje osoba s invaliditetom. Prijave traju do 14. rujna.

Hotel Aquarius traži minimalno dvije osobe, savjesne kandidate koji će se istaknuti marljivošću te uklopiti u njihov odličan mali tim na mjestu Sobar/Čistač. Radno vrijeme je osam sati na dan, u jutarnjoj smjeni a prednost imaju kandidati s iskustvom na istim ili sličnim poslovima. Poslodavac nudi plaću od 4.500 do 5.000 kuna, a rok za prijavu je 11. rujan.

Altera Esca za svoj tematski restoran „The Sri Lankan Curry Bowl“ traži Kuhara za puno radno vrijeme. Radi se u dvije smjene, a poslodavac nudi rad na neodređeno. Idealan kandidat ima četiri godine iskustva na istim ili sličnim pozicijama te dobro poznavanje engleskog u komunikaciji. Nudi vam se plaća od 5.500 do 7.000 kuna, a prijaviti se možete do 15. rujna.

Marina Hramina smještena je u prirodno zaštićenoj uvali i organizirana prema potrebama i željama najzahtjevnijih nautičara. Za rad u restoranu Butina na Murteru i konobi Žakan na Kornatima traže se Kuhari s trogodišnjim radnim iskustvom. Poslodavac nudi smještaj i prehranu te mogućnost zasnivanja stalnog radnog odnosa. Prijave na oglas traju do 18. rujna. Također, otvoren je natječaj za poziciju Grill majstor za rad na istim lokacijama. Od kandidata se traži godinu dana radnog iskustva te samostalnost u radu. Na oglas se možete prijaviti također do 18. rujna.

Tvrtka Major Internacional koja upravlja Luckia Casinima poziva sve zainteresirane da se prijave na oglas Kandidati za casino obuku – croupier. Kandidati koji uspješno završe tečaj biti će primljeni u stalni radni odnos. Zapošljava se i Blagajnik – Slot operater, a idealan kandidat je osoba spremna na fleksibilno radno vrijeme i rad u smjenama. Rok za prijavu na oglase je 13. rujan.

Jadran Galenski Laboratorij zapošljava Specijalista vigilancije i medicinskih poslova, a svoj životopis i motivacijsko pismo možete poslati do 14. rujna. Mjesta rada su Rijeka i Zagreb, idealni kandidati imaju fakultetsku naobrazbu, a poželjno je iskustvo rada u farmakovigilanci i medicinskim poslovima.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
23. travanj 2024 20:12