Moposao

TRAŽITE POSAO? Pogledajte koga sve poslodavci trebaju ovog tjedna

 Arhiva / Moj posao

MojPosao izdvaja deset oglasa za posao na koje se već ovoga tjedna možete prijaviti.

SOS Dječje selo Hrvatska traži SOS predstavnika koji će informirati i uključivati građane i potencijalne donatore u 'Klub prijatelja' i djelovanje SOS Dječjeg sela. Prije prijave na oglas provjerite slaže li se oglašena pozicija s vašim načelima, a svoju zamolbu i motivacijsko pismo možete poslati do 23. listopada.

Pernod Ricard traži kandidate s jednom do dvije godine radnog iskustva, koji bi se prijavili za oglas za radno mjesto Sales Analyst for Croatia and Slovenia sa sjedištem u Zagrebu. Očekuje vas stalni radni odnos, a rok za prijavu na oglas je 27. listopad.

AG04 mlada je brzorastuća kompanija s odličnom atmosferom i organiziranim sustavom mentorstva, a zapošljava Voditelja prodaje s minimalno godinu dana stvarnog projektnog iskustva u razvoju softvera te ranijim iskustvom u procesima prodaje i pretprodaje. Rok za prijavu na oglas je 16. studeni.

Želite li raditi kao Java Senior Developer, tvrtka DIMA Software Technology Center GmbH sada vam nudi tu priliku. Na oglas se možete prijaviti do 27. listopada, a smiješi vam se stalni radni odnos.

Priređivač igara na sreću na automatima Rebuy Stars traži više djelatnika za rad u automat klubu u Novom Zagrebu na poziciji Blagajnik/operater u automat klubu. Nude vam se iznadprosječna redovita primanja te dodaci za rad noću, nedjeljom i blagdanima. Rok za prijavu je 24. listopad.

Tvrtka „42“ posluje već više od 13 godina i sinonim je kvalitete i pouzdanosti informatičke podrške. Trenutno zapošljava IT tehničara za plaću od 5 do 6 i pol tisuća kuna. Rad i zalaganje ovdje se nagrađuju stoga, pripremite životopise i prijavite se do 30. listopada.

NITEL za projektiranje, izvođenje, održavanja i ispitivanje zapošljava Elektroinstalatera jake i slabe struje za izvođenje elektroinstalacija jake struje, informatičke mreže i sva kabliranja vezana uz telekomunikacije. Poslodavac nudi plaću od 4 i pol do 7 tisuća kuna, a rok za prijavu je 27. listopad.

L'Oreal Adria zapošljava Store Managera. Imate li dvije godine radnog iskustva i odgovara vam radno mjesto u Splitu, prijavite se na oglas do 31. listopada.

Amrest Adria poznata po brendovima poput KFC, Pizza Hut, Burger King i Starbucks za rad u Splitu i Zagrebu traži Djelatnike/Dostavljače u restoranu brze prehrane. Poslodavac nudi niz pogodnosti koje možete pronaći u oglasu na koji se možete prijaviti do 24. listopada.

AutoZubak traži osobu za poziciju Dijagnostički tehničar. Imate li od dvije do pet godina iskustva rada na sličnim poslovima, do 24. listopada možete se prijaviti za rad u Osijeku.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. travanj 2024 15:46