MOJ POSAO

TRAŽITE POSAO? POGLEDAJTE ŠTO SE NUDI OVAJ TJEDAN Možda ste kandidat za posao u Velikoj Britaniji za godišnju plaću od 22.000 funti...

AUTOR:
  • Jutarnji.hr

 • OBJAVLJENO:
 • 14.09.2017. u 14:54

 • Pixabay.com

   

  MojPosao izdvaja deset poslodavaca koji već od ovoga tjedna traže zaposlenike.

  PE Global Healthcare za rad u Velikoj Britaniji traži Medicinske sestre/tehničare. Godišnja plaća iznosi 22.000 funti, a poslodavac nudi i smještaj te druge pogodnosti. Razgovori za posao održavaju se u Hrvatskoj! Nužna je prijava na oglas koji traje do 21. rujna.

  Flixbus traži podršku za svoj tim  sa središnjicom u Zagrebu na radnim pozicijama: Authorizations and Legal Manager, Junior Business Analyst, Junior Operations Manager, Quality Consultant i Managing Director. Rok za prijavu na oglase je 25. rujan.

  Noel Recruitment za rad na određeno, ali i neodređeno traži Chefa za rad u Irskoj. Intervjui se odražavaju u listopadu u Hotelu Internacional, a rok za prijavu je 3. listopad.

  Dominik zlatarnice i srebrnarnice proširuju svoju poslovnu obitelj otvaranjem radnog mjesta Prodavač. Mjesto rada je zagrebačka Dubrava, a prijave zaprimaju do 20. rujna.

  BCD poduzeće za poslovno savjetovanje na području pripreme i provedbe projekata financiranih iz EU fondova zapošljava Suradnika za EU fondove. Od kandidata se traži trogodišnje radno iskustvo. Mjesto rada je Zagreb, a rok za prijavu je 26. rujan.

  Mediva, zastupnik i distributer medicinske i laboratorijske opreme te potrošnog materijala, traži Servisera rashladnih klima uređaja. Poslodavac nudi stalni radni odnos te edukaciju u inozemstvu. Prijaviti se možete do 3. listopada.

  Grafokor tiskara zapošljava Pomoćnog offset strojara te Poslovođu u tiskari. Poslovi su na određeno vrijeme, a prijave traju do 20. rujna.

  Business Media Croatia bavi se izdavaštvom te organizacijom evenata. Tvrtka traži Stručnog suradnika za marketing i prodaju oglasnog prostora, a od kandidata se traže izvrsne komunikacijske i prezentacijske vještine te odgovornost i pouzdanost. Rok za prijavu je 27. rujan.

  HUP – Zagreb vodeća je hotelijerska tvrtka u Zagrebu, a radi potrebe pojačanja svog tima imaju otvorene sljedeće radne pozicije: Vratar – nosač prtljage – 2 izvršitelja, Sobar/sobarica – 8 izvršitelja, Kućni majstor, Konobar – 15 izvršitelja i Kuhar – 3 izvršitelja. Prijave traju do 19. rujna.

  Ridecar traži kandidate za popunjavanje sljedećih radnih mjesta: Referent u poslovnici, Voditelj regije za središnju Hrvatsku, Istru i Kvarner, Voditelj poslovnice rent a car-a, Voditelj postprodaje u fleet managementu, Destinacijski manager i Vozač u rent a car-u. Rok za prijavu na oglase je 25. rujan

  Izdvajamo