MojPosao

TRAŽITE POSAO? Poslodavci su otvorili niz dobrih pozicija u Hrvatskoj, a u Irskoj sada traže dostavljače

    AUTOR:
    • Jutarnji.hr

  • OBJAVLJENO:
  • 11.01.2018. u 12:24

View of a Young attractive employer analysing resume of woman
© PRODUCTION PERIG - Périg MOR

MojPosao donosi tjedni pregled oglasa na koje se možete prijaviti već danas.

Končar – inženjering za energetiku i transport u Zagrebu zapošljava Key Account Managera. Imate li izvrsne komunikacijske, prodajne, prezentacijske i pregovaračke vještine te barem pet godina radnog iskustva, idealan ste kandidat za ovu radnu poziciju!

Irska kompanija Musgrave traži kandidate za rad u Dublinu na pozicijama Multi Drop Delivery Driver te Warehouse General Operative. Uz prijavu je potrebno priložiti i dvije preporuke bivših poslodavaca. Rok za prijavu na oglas je 18. siječanj.

Novi vinski centar Roxanich uskoro otvara svoja vrata u Motovunu, a iz tog razloga trenutno okuplja tim dinamičnih profesionalaca koji će posvetiti posebnu pažnju gostima. Otvoreni su natječaji za sljedeće radne pozicije: Front Office Manager/Recepcioner, Sobar/sobarica, Chef kuhinje/kuhar, F&B Manager/voditelj restorana/konobar te General manager. Nude vam se stalni radni odnos, dinamično okruženje, timski rad, edukacije i mogućnost napredovanja te prema raspoloživosti i smještaj.

Velprom traži Voditelja skladišta s tri do pet godina radnog iskustva. Nudi vam se rad u dinamičnom i ugodnom radnom okruženju, prepoznavanje i nagrađivanje proaktivnosti, kvalitetnog rada i rezultata, redovita i stimulativna primanja te plaća od 4500 do 6000 kuna.  

Cromaris traži Pripravnika za rad u Zadarskoj te Istarskoj županiji. Poslodavac plaća pripravnički staž u trajanju godinu dana, mentorstvo i mogućnost zapošljavanja nakon završenog staža te daljnje napredovanje. Svoj životopis i motivacijsko pismo možete poslati do 8. veljače.

Carta ima raspisan natječaj za Voditelja smjene za rad na strojevima za proizvodnju papirnih vreća. Uvjet je da kandidat ima minimalno dvije godine radnog iskustva na sličnim poslovima, a prednost imaju kandidati koji posjeduju uvjerenje za upravljanje viličarom.

Atlantic Grupa u potrazi je za kandidatima s minimalno srednjom stručnom spremom, koji poznaju rad na računalu te posjeduju vozačku dozvolu B kategorije, za rad na poziciji Trgovačkog predstavnika u HoReCa kanalu. Na oglas se možete prijaviti do 22. siječnja.

Hrvatska poštanska banka najveća je banka u hrvatskom vlasništvu, a trenutno zapošljava Direktora Regionalnog centra za stanovništvo u Rijeci. Idealan kandidat ima najmanje pet godina radnog iskustva u bankarstvu na istim ili srodnim poslovima te tri godine iskustva u rukovođenju timovima. Oglas traje do 18. siječnja.

Emmezeta zapošljava na čak šest radnih pozicija! Do 17. siječnja imate se priliku prijaviti na oglas za radne pozicije: Stolar/monter, Službenik u odjelu reklamacija, distribucije i zaprimanja robe, Voditelj blagajni/Blagajnik, Voditelj u odjelu namještaja, tehnike i uređenja doma/Prodavač, Voditelj prodajnog centra i Voditelj skladišta/Skladištar.

Crodux derivati pozivaju vas da postanete dio Crodux tima i ostvarite svoje profesionalne ciljeve. Na njihov oglas za Prodavača-konobara možete se prijaviti do 12. siječnja, a mjesta rada su Buzet, Dubrovnik, Poreč, Rijeka, Slavonski Brod, Kenđelovec, Virje, Đurđevac, Bjelovar, Virovitica i Zagreb. Poslodavac vam nudi stalni radni odnos.


Besplatno se prijavite na portala Jutarnji.hr

Izdvajamo