Mojposao

TRAŽITE POSAO? Provjerite na koju se sve pozicije možete prijaviti, a nude se i u Švicarskoj

 Arhiva

MojPosao donosi pregled domaćih i inozemnih kompanija koje traže zaposlenike.

Distributed Things (DINGS) bavi se razvojem 'custom made' rješenja za domaće i inozemne klijente, a iduće godine cilj im je povećati prisutnost na stranim tržištima. Ukoliko ste Frontend Developer, dobro upravljate CSS-om i HTML-om te želite raditi na inovativnim projektima iz cijelog svijeta, prijavite se na oglas do 27. studenog.

Lafodia Hotel & Resort potpuno je renovirani hotel sa četiri zvjezdice, smješten na otoku Lopudu, nedaleko Dubrovnika. Za rad u hotelu traže se sposobni, fleksibilni, pouzdani i precizni radnici, koji vole raditi u timu, a oglašen je velik broj radnih pozicija: Voditelj restorana/bara, Recepcioner, Nosač prtljage, Sobar/Sobarica, Pomoćni radnik u kuhinji, Kućni majstor, Skladištar, Konobar, Mornar, Kozmetičar-maser, Kuhar, Spasilac, Slastičar i Hostesa. Prijave na oglase traju do 16. prosinca.

Prima grupa najveći je hrvatski lanac maloprodaje namještaja te jedan do najvećih hrvatskih proizvođača namještaja. Prima zapošljava Stručnjaka zaštite na radu II stupnja za rad u Bjelovaru, nudi rad u dinamičnom okruženju, izazovne i raznolike zadatke te nagrađivanje kroz sustav praćenja razvoja kompetencija i osobnog učinka. Rok za prijavu na oglas je 30. studeni.

Samsung Electronics u Zagrebu zapošljava Key account managera. Uz fakultetsku diplomu, idealan kandidat posjeduje najmanje četiri godine radnog iskustva iz područja prodaje/account managementa. Ostale uvjete pročitajte u oglasu na koji se možete prijaviti do 4. prosinca.

Sixlix je inovativna tvrtka koja se bavi razvojem i implementacijom rješenja koja se baziraju na naprednim Internet i audio video tehnologijama. Radi povećanja opsega posla tvrtka proširuje svoj razvojni tim te traži više C# developera za razvoj, testiranje, dizajniranje i održavanje vlastitog projekta predviđenog za strano tržište. Rok za prijavu je 27. studeni.

Feron, tvrtka specijalizirana za predselekciju kandidata i posredovanje u zapošljavanju, za potrebe svog klijenta - švicarske kompanije turističkih riječnih brodova Viking River Cruiser, traži kandidate koji žele raditi na riječnim brodovima koji plove rijekama Europe. Raspisani su natječaji za sljedeće radne pozicije: Konobar, Sobar/Sobarica, Pomoćni radnik te Kuhar. Požurite s prijavom jer su oglasi aktivni do 24. studenog.

GAP je jedan od najpoznatijih svjetskih brendova odjeće i modnih dodataka, a u Splitu nude velik izbor odjeće i modnih dodataka za žene, muškarce, djecu i bebe. Ako volite modu i timski rad te želite postati dio dinamičkog internacionalnog brenda, postanite član njihovog tima na poziciji Visual Merchandiser. Oglas traje do 2. prosinca.

KM Kovnica zapošljava Djelatnika financijsko-proizvodnog kontrolinga za rad u Pisarovini. Idealan kandidat posjeduje visoku stručnu spremu ekonomskog smjera te pet godina radnog iskustva na istim ili sličnim poslovima. Zapošljava se i Poslovna tajnica, a od kandidata se očekuje obavezno poznavanje engleskog i njemačkog u govoru i pismu. Poslodavac nudi mogućnost osobnog razvoja i napredovanja, a rok za prijavu na oglase je 5. prosinac.

CMS u Zagrebu ima otvoren natječaj za radno mjesto Chief operating officer. Idealni kandidati su magistri struke s tri godine radnog iskustva i naprednim poznavanjem engleskog i njemačkog te osnovnim poznavanjem slovenskog jezika. Poslodavac nudi stalni radni odnos, a prijaviti se možete do 28. studenog.

Tvrtka Comprigo zapošljava na poziciji Linux System Administrator / DevOps Engineer. Poslodavac nudi atraktivna primanja, ugodnu radnu atmosferu, službeni laptop i mobitel, mogućnost osobnog i profesionalnog razvoja te povremena putovanja u sjedište tvrtke u Njemačkoj. Rok za prijavu na oglas je 21. prosinac.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 05:26