Moj posao

TRAŽITE POSAO? Zapošljava niz domaćih tvrtki, a radnike traži i vodeća irska agencija

 Pixabay.com

Iz velike ponude oglasa, izdvajamo sljedeće poslodavce:

DUKAT mliječna industrija d.d. u potrazi je za većim brojem kandidata za sljedeće pozicije: administrator u proizvodnji, suradnik u ljudskim potencijalima, suradnik za podršku korisnicima, asistent/junior brand manager, asistent u prodaji, suradnik u računovodstvu, suradnik u održavanju, tehnolog u pripremi i tehnolog proizvodnje. Radna mjesta se odnose na Zagreb i Bjelovar, a na oglase se moguće prijaviti do 6. rujna.

Tvrtka Formartis d.o.o. nudi potpunu uslugu koja obuhvaća najmoderniju tehničku i tehnološku podršku u izradi, transportu, montaži I servisiranju svih vrsta svjetlećih i nesvjetlećih reklamnih natpisa malih i velikih formata. Upravo su u potrazi za djelatnikom na poslovima izrade svjetlećih reklama.

Slastičarnica Vincek d.o.o. traži slastičara/pekara (m/ž) za pripremu i izradu slastica, kolača, krema i tijesta. Radno iskustvo nije uvjet, a ostale detalje možete pronaći u oglasu na MojPosao portalu.

Privatna zaštitarska tvrtka, BRADA d.o.o, poziva vas na prijavu za posao zaštitara-čuvara.

Hotend d.o.o. iz Rijeke koja se bavi proizvodnjom i ugradnjom tendi, pergotendi, staklenih zavjesa i ostalih sustava za zaštitu od sunca, i trenutno su u potrazi za monterom metalnih i drvenih konstrukcija. Sve detalje o poslu i radnim uvjetima možete pronaći u oglasu koji je aktivan do 5. rujna.

Ako imate radno iskustvo u minimalnom trajanju od tri godine na poslovima stolara i tražite posao na području Zagreba, ovo je oglas za vas.

MOSTER obrt za ugostiteljstvo nudi novom zaposleniku smještaj, hranu i početnu plaću od 7.000 kuna neto. Riječ o poslu pomoćnog kuhara/kuhinjskog radnika, a oglas je aktivan do 30.kolovoza.

Hotel Pinija, u okolici Zadra, radi do sredine 11. mjeseca i zapošljava na sljedećim radnim pozicijama: konobar, pomoćni konobar, sobarica i radnik na plaži. Poslodavac osigurava smještaj i hranu, a riječ o radu na određeno vrijeme.

Noel Recruitment, vodeća irska agencija za zapošljavanje, trenutno ima potrebu za zapošljavanjem profesionalnih vozača i djelatnika u skladištu, u okolici Dublina. Radne uvjete, iskustva zaposlenika i sve nužne informacije za uspješnu prijavu možete pronaći u oglasima koji su aktivni do 9.rujna.

Lidl traži mlade specijaliste za plaću od minimalno 8.000 kuna bruto, i to u više odjela. Program Start@Lidl namijenjen je mladim osobama koje su diplomirale 2016./17. godine, a nemaju dosadašnjeg radnog iskustva. Pošaljite svoju prijavu putem MojPosao portala.

Studirate programiranje, dizajn ili marketing? Ili možda već radite u nekom od navedenih područja? Sudjelujte na 24 – satnom natjecanju u kreiranju bankarskih inovacija Novathon #withPBZ! Najbolji tim očekuje nagrada od 75 tisuća kuna. Provjerite više na službenim stranicama Novathona #withPBZ!

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
16. travanj 2024 17:07