Mojposao

TRAŽITE POSAO? Zapošljavaju Atlantic, Lidl, Span i mnogi drugi

 Arhiva

MojPosao izdvaja oglase na koje se ovoga tjedna možete prijaviti.

Vinarija, pansion i restoran „Vuglec breg“ u prelijepom Hrvatskom zagorju zapošljava Voditelja prodaje ugostiteljskih i smještajnih kapaciteta. Poslodavac nudi stalni radni odnos.

Trgovački obrt "P&J" trenutno zapošljava 16 mladih, energičnih i motiviranih ljudi, koji traže pojačanje. Ako ste odgovorni i samostalni u radu te spremni na učenje i napredovanje, prijavite se na njihov oglas za posao Knjigovođe za robno knjigovodstvo.

Komunikacijski laboratorij otvorio je natječaj za poziciju Project Executive. Idealan ste kandidat imate li barem tri godine iskustva u komunikacijskoj industriji na istoj ili sličnoj poziciji, u agenciji ili korporaciji.

Zagrebačka banka zapošljava Sistem inženjera za komunikacijske sustave. Nude vam se dinamično profesionalno okruženje, rad s najnovijim tehnologijama te fleksibilno radno okruženje i prilika za osobni razvoj i napredak.

KFK zapošljava dvadeset Djelatnika za sklapanje alu-ostakljenih fasada, prozora i vrata u proizvodnji. Uz srednju stručnu spremu, potrebno je da kandidati imaju barem godinu dana radnog iskustva te da su samostalni u radu.

Vidokrug travel u Dubrovniku i Pelješcu zapošljava više djelatnika na sljedećim radnim pozicijama: Booker, Turistički vodič, Prodajni predstavnik, Administrator u turističkoj agenciji, Nosač reklame, Voditelj domaćinstva, Spremač/Spremačica - Domaćin/Domaćica. Rok za prijavu na oglase je 18. prosinac.

SPAN je jedna od vodećih hrvatskih IT kompanija, a trenutno zapošljavaju dva Full Stack Developera u Osijeku. Zapošljavaju se i dva Web Dizajnera, a rok za prijavu na oglase je 18. prosinac.

Lidl u Rijeci zapošljava Prodavača za rad na blagajni, slaganje robe i punjenje polica te održavanje čistoće trgovine i prostora ispred trgovine. Na oglas se možete prijaviti do 20. prosinca.

Atlantic Grupa u Zadru traži idealnog kandidata za poziciju Trgovački predstavnik u HoReCa kanalu. Uvjeti su posjedovanje minimalno srednje stručne spreme, vozačka dozvola B kategorije, poznavanje rada na računalu, proaktivnost, samostalnost te izražene komunikacijske i organizacijske vještine.

Gidra 2 trgovački obrt traži više Prodavača u kiosku za rad na zagrebačkom Autobusnom kolodvoru, Trgu Bana Josipa Jelačića i Borovju. U obzir dolaze isključivo ljubazni i odgovorni kandidati. Poslodavac nudi plaću od 4000 do 4500 kuna, a rok za prijavu na oglas je 22. prosinac.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
17. travanj 2024 15:45