Mojposao

Zapošljavaju KFC, Jadran Galenski laboratorij, Marodi, Kempinski hoteli i mnogi drugi

 Pixabay.com

Crvena Luka Hotel & Resort je dalmatinski dragulj skriven u prekrasnoj pješčanoj uvali okruženoj stoljetnom borovom šumom. Ako vas je ovaj opis osvojio, pregledajte otvorene radne pozicije: šef kuhinje, kuhar i pomoćno osoblje u kuhinji. Prijava na oglase je moguća putem MojPosao portala.

Ako ste komunikativni, spretni, samostalni u radu, energični i tražite (novi) posao, obratite pozornost na ove oglase. Kempinski hoteli zapošljava veći broj osoba za sljedeće radne pozicije: kuhinjski poslužitelj, zamjenik šefa kuhinje, radnik na bazenu i plaži, kuhar i glavni kuhar. Visinu primanja, radne uvjete i potrebne kvalifikacije možete pronaći u oglasima koji su aktivni do 25. lipnja.

Poznati lanac brze prehrane, KFC, zapošljava djelatnike u restoranu. Očekuje vas dva slobodna dana u tjednu, edukacije, team buliding i ugodna radna atmosfera. Pošaljite svoju prijavu putem linka na dnu oglasa.

Dom za starije i nemoćne osobe traži odgovornu, humanu i radu predanu osobu na radnom mjestu: medicinska sestra / medicinski tehničar. Primanja iznose od 6.000 do 7.500 kuna neto, a u pitanju je stalni radni odnos. Prijavite se još danas!

Lamaro digital je tvrtka kćer Sedam IT-ja posvećena razvoju poslovno tehničkih edukacijskih rješenja, rješenja za čitanje e-knjiga i rješenja za digitalno izdavaštvo. Ako ste spremni za promjenu na bolje, proučite oglase koji su aktivni do 18. lipnja.

RWE Hrvatska zapošljava veći broj prodajnih savjetnika diljem Hrvatske. Očekuju vas stalni radni odnos, nagrađivanje za dobre rezultate, besplatan smještaj i prehrana, službeni automobil za prijevoz od kuće do posla i fleksibilno radno vrijeme. Ako su vas navedene informacije zainteresirale, pošaljite životopis putem linka za prijavu.

ETHNO HOUSES PLITVICA SELO vas poziva na prijavu za posao konobara. Novog zaposlenika očekuje smještaj, hrana i do 7.000 kuna neto primanja te dodatni bonusi.

Jadran Galenski laboratorij traži stručnog suradnika u promociji. Od novog zaposlenika se očekuje aktivno korištenje engleskog jezika, fakultetska naobrazba na području farmacije ili medicine, dok radno iskustvo nije nužno, ali je poželjno. Svoju prijavu sa životopisom i zamolbom možete poslati do 17. lipnja putem MojPosao portala.

Hotel Calypso u Zagrebu poziva mlade kuhare bez iskustva, ali i one s iskustvom i voditeljskim sposobnostima, na prijavu za posao. U pitanju su stalni radni odnos i osmosatno radno vrijeme.

Marodi, vodeći proizvođač premium tjestenine u Hrvatskoj, zapošljava trgovačke predstavnike za područje Sjeverozapadne Hrvatske. Od kandidata se očekuje iskustvo na poslovima prodaje, dok prednost imaju oni kandidati s iskustvom u prodaji robe široke potrošnje. Pošaljite svoju prijavu najkasnije do 4. srpnja.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 10:14