MOJPOSAO

ZAVIRITE U OVOTJEDNU PONUDA POSLOVA Možda možete biti direktor? Provjerite koga još traži ovih 10 poslodavaca

 Arhiva / Mojposao

Pogledajte ponudu poslova i prijavite se na oglas! MojPosao izdvaja deset poslodavaca koji traže zaposlenike. Požurite s prijavama!

Članica Adris grupacije usmjerena na turizam, Maistra d.d. planira postati vodeći mediteranski hospitality brend. Kroz program MAIstart – najbolji početak karijere cilj im je okupiti pojedince koji su spremni prihvatiti izazov sudjelovanja u razvoju novih i drugačijih sadržaja. Program nudi rad sa vodećim stručnjacima s ciljem pripreme budućih direktora objekata u periodu od 5 do 7 godina i pruža vam mogućnost da razvijate ključna znanja o hotelijerstvu te osnovne menadžerske i komunikacijske vještine. Prijaviti se možete do 17. ožujka.

Croatia Yachting jedna je od vodećih tvrtki u nautičkom sektoru u Hrvatskoj sa 67 plovila u vlastitoj charter floti. Sjedište tvrtke je u Splitu, a uslijed povećanja flote i širenja djelatnosti traže se novi članovi tima na pozicijama Booking agent/Charter referent, Referent skladišnog poslovanja i Voditelj/ica Odjela čišćenja plovila. Rok za prijavu na oglase je 20. ožujak.

Etno kuća Plitvica Selo, jedini hotel visoke kategorije 4* i 5* između Zagreba i obale, traži Direktora prodaje i marketinga s barem tri godine radnog iskustva koji će voditi cjelokupnu prodaju i marketing te biti odgovoran za uspješnost prodaje hotela, inicirati prodajne aktivnosti i kontrolirati ostvarenje plana prodaje. Poslodavac nudi plaću od 10.000 kuna, a prijaviti se možete do 9. ožujka.

Lineaverde turistička agencija zapošljava Turističkog predstavnika za obilazak gostiju i brigu o njima, koordinaciju sa hotelijerima i agencijama te prodaju izleta. Poslodavac nudi stimulativna primanja, službeni auto i telefon, a rok za prijavu je 10. ožujak.

Zagrebačka pivovara traži Pripravnika u Supply Chain Programu. Kroz plaćeni program u trajanju od 18 mjeseci imate priliku steći dragocjeno iskustvo rada u inovativnoj i globalnoj organizaciji te pokazati svoju kreativnost i potencijal pod nadzorom kvalitetnih mentora. Program počinje u rujnu, u Zagrebu, a prijave traju do 12. ožujka.

UHY HB EKONOM je vodeće društvo za reviziju, računovodstvene usluge, porezno i poslovno savjetovanje u Dalmaciji. Zapošljavaju više djelatnika na sljedećim radnim pozicijama: Financijski računovođa, Referent u računovodstvu, Pripravnik u računovodstvu, Asistent u reviziji i Pripravnik u reviziji. Rok za prijavu na oglase je 20. ožujak.

Titan Constructa radi povećanja obima posla traži kandidate za sljedeća zanimanja: Kalkulant građevinsko-obrtničkih radova, Voditelj gradilišta, Referent skladišnog poslovanja, Građevinski poslovođa-brigadir, Zidar/fasader/glazuraš, Tesar/armirač/betonirac (univerzalac), Limar, Bravar-zavarivač i Krovopokrivač-izolater. Na oglase se možete prijavljivati do 17. ožujka.

Lafodia Hotel & Resort je potpuno renovirani hotel sa 4 zvjezdice, smješten na samom jugu Hrvatske, u blizini Dubrovnika, na otoku Lopudu. Zapošljava Voditelja slastičarne s minimalno tri godine radnog iskustva na istom radnom mjestu. Poslodavac nudi stimulativna primanja, smještaj i prehranu te konkurentnu plaću. Rok za prijavu je 17. ožujak.

Studenac traži veći broj djelatnika za rad u Zadarskoj, Šibensko-kninskoj, Splitsko-dalmatinskoj i Dubrovačko-neretvanskoj županiji na radnom mjestu Sezonski djelatnik u maloprodaji/prodavač. Poslodavac osigurava smještaj na Šolti, Braču, Hvaru, Visu, Lastovu, Mljetu, Dubrovniku i Makarskoj rivijeri. Postoji mogućnost zasnivanja stalnog radnog odnosa, a prijaviti se možete do 14. ožujka.

Kamp Turist, kamp u kontinentalnom dijelu Hrvatske, bavi se turizmom i ugostiteljstvom i dobitnik je nagrade Turistički cvijet-kvaliteta za Hrvatsku. Trenutno zapošljava 15 stalnih radnika, a u sezoni zapošljava do 45 djelatnika. Trenutno traži djelatnike za dvije radne pozicije: Voditelj restorana – FB Manager i Šef kuhinje. Rok za prijavu na oglase je 17. ožujak.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. travanj 2024 06:08