OMOGUĆUJE ALLIANZ

POKLON ČITATELJIMA JUTARNJEG LISTA Osobni financijski savjetnik odgovara na sva vaša pitanja. Besplatno

    AUTOR:
    • Arhiva

  • OBJAVLJENO:
  • 07.01.2016. u 10:40

Biljana Gaurina / CROPIX


ALARMANTNI IZVJEŠTAJ O ZDRAVSTVENOM STANJU HRVATA Ovo su bolesti koje nam prijete u 2016.


CSI GENETSKI KOD Zašto Irena, menadžerica u velikoj zagrebačkoj tvrtki, stari brže od drugih i kako može zaustaviti taj proces?


SAVJETI HRVATSKIH STRUČNJAKA Evo kako svoj fond za crne dane možete jednostavno povećati u samo tri koraka


PET STVARI KOJE RADE LJUDI KOJI ŠTEDE, INVESTIRAJU I ZARAĐUJU Kako završiti s puno više novca nego što mislite da je moguće?


Allianz je upravo lansirao novo, drugačije osiguranje Allianz Prospekt koje pruža tri mogućnosti: osiguranje od rizika, štednju i zaradu. Vaš novac ulaže se kroz mješoviti fond Allianz Portfolio, što omogućuje veće prinose nakon isteka osiguranja. Uza sve to, možete dogovoriti i dopunsko osiguranje od nezgode, a na dar dobivate besplatnu DNK analizu koja se provodi u suradnji s tvrtkom GenePlanet. Osobna DNK nutrigenetska analiza otkrit će vam kako se kvalitetnije brinuti o zdravlju i kako postići zdrav i mladenački izgled, vitalnost i ljepotu. DNK analiza GenePlaneta dostupna je uz još jedan Allianz proizvod - Allianz NutriFit. Doznajte više na 0800 5000 i www.allianz.hr.

Prilog je napravljen u produkciji Native Ad Studija EPH i Allianza, u skladu s najvišim profesionalnim standardima Jutarnjeg

Izdvajamo