MOJ POSAO

PRIJAVITE SE NA OVE NATJEČAJE Idući se tjedan nude poslovi u nekima od najuspješnijih svjetskih poslovnih grupacija

MojPosao izdvaja oglase na rad u Hrvatskoj i inozemstvu.

Laguna Novigrad u svom portfelju ima četiri hotela i dva kampa na području Istre i Dalmacije, a za svoj novi brend Aminess traži više ambicioznih, odgovornih i visokomotiviranih Pripravnika u hotelskim operacijama (m/ž) prema programu stručnog osposobljavanja bez zasnivanja radnog odnosa u trajanju od 12 mjeseci. Tvrtka kontinuirano ulaže u objekte, kvalitetu usluge i u zaposlenike, pa se tako i pripravnicima, koji će program uz vodstvo mentora proći na području Istre i Dalmacije, nudi mogućnost radnog odnosa po završetku osposobljavanja i to u hotelima u Orebiću i Korčuli. Prijaviti se možete do 15. veljače.

Kao jedna od najuspješnijih financijskih grupacija, UniCredit raste u istinski međunarodnom okruženju: posluje u 50 zemalja i daje priliku za rast i razvoj osobama koji dijele njihov entuzijazam prema neprestanoj gradnji na našim lokalnim korijenima i snažnom europskom identitetu. Zagrebačka banka dio je UniCredit grupacije, a za potrebe svog poslovanja u Zagrebu traži Specijalista za računovodstvenu funkciju (Basel izvještavanje) (m/ž). Svrha posla je točna i pravovremena izrada regulatornih izvješća o adekvatnosti kapitala u skladu s Basel III regulatornim okvirom za potrebe lokalnog regulatora i UniCredit grupe te koordinacija održavanja i upravljanja kvalitetom podataka izvještajnog sustava. Prijave na oglas traju do 3. veljače.

BILLA je dio REWE Grupe te uspješan internacionalni maloprodajni lanac prehrambenim proizvodima. Njihov je cilj impresionirati i nadahnuti kupce bogatim asortimanom, kvalitetnom uslugom te pristupom radu. BILLA u Zagrebu traži novog člana tima za prijam na stručno osposobljavanje za rad bez zasnivanja radnog odnosa, na radnom mjestu Stručni suradnik u odjelu informatike (m/ž) koji dobiva priliku steći stručno iskustvo i znanje uz podršku iskusnog i predanog tima te raditi u dinamičnom okruženju u kojem se timski rad prepoznaje i cijeni. Imate li više ili visoko obrazovanje smjera poslovne informatike, menadžerske informatike, informacijske tehnologije i sl. te ako ste prijavljeni u evidenciji nezaposlenih osoba HZZ-a najmanje 30 dana, prijavite se na oglas do 2. veljače.

Piramida je proizvođač staklene farmaceutske ambalaže iz Sesveta. 90% ukupne proizvodnje čini proizvodnja za izvoz, dok na hrvatskom tržištu ostaje 10% proizvoda. Njihova je misija biti i ostati promicatelj suvremene proizvodnje uz optimalne cijene, održavati dugoročne i partnerske odnose s kupcima i dobavljačima te stalno napredovati u odnosu prema okolišu i njegovati trajnu privrženost zaposlenika. Za rad na poslovima održavanja elektroničkih instalacija, uređaja i opreme tvrtka traži Elektoničara - električara, mehatroničara (m/ž) koji će obavljati remonte, servise, hitne intervencije, poslove montaže i demontaže. Imate li pet godina iskustva na poslovima održavanja električnih uređaja i opreme, prijavite se do 4. veljače.

ORYX Grupa dio je Zubak Grupe, vodeće domaće grupacije u prodaji, održavanju i proizvodnji motornih vozila, nagrađene brojnim priznanjima i okrunjene s više od 35 godina iskustva na tržištu koja danas zapošljava 700 zadovoljnih djelatnika. ORYX Asistencija, sastavni dio ORYX Grupe te danas tržišni lider, bavi se pružanjem usluga tehničke pomoći na cesti, moru i u kući i traži deset izvršitelja za radno mjesto Agent u call centru (m/ž) te Stručnog suradnika (m/ž). Imate li izvrsne organizacijske, komunikacijske te analitičke vještine idealan ste kandidat, a prijaviti se možete do 3. veljače.

Poliklinika ARENA prepoznata je kao poželjan poslodavac jer osigurava rad u lijepom i modernom okruženju, odličnu radnu atmosferu i timski rad. Ova respektabilna zdravstvena ustanova iz Zagreba traži Doktora dentalne medicine – specijalistu protetike (m/ž), usmjerenoga na pacijente i kojeg zanima izvođenje cijelog niza fiksnih i mobilnih protetskih zahvata s naglaskom na implanto-protetiku. Imate li završen studij dentalne medicine te specijalizaciju iz područja stomatološke protetike, položen državni ispit i odobrenje za samostalan rad, na oglas se možete prijaviti do 1. veljače. Poslodavac nudi stimulativna primanja, rad s najnaprednijom tehnologijom te kontinuiranu edukaciju i znanstveno napredovanje.

World Class je švedski brend koji predstavlja novi trend u fitness i wellness industriji, unutar kojeg je zdravlje i potpuni odmor pojedinca primarna zadaća, a na području Hrvatske djeluje punih 7 godina u sklopu hotela Westin. Health Way posebnu pažnju daje korporativnim ponudama pomoću kojih djelatnicima unutar organizacija nastoji približiti i omogućiti vježbanje, a poslodavcima ukazati na prednosti koje donosi fizička aktivnost. S ciljem uspostavljanja poslovne suradnje s većim i manjim tvrtkama na području Zagreba tvrtka traži Voditelja korporativne prodaje, World Class fitness (m/ž) koji će aktivno pronalaziti nove kontakte, komunicirati s tvrtkama te unaprjeđivati prodaju kroz korporativne kanale. Na oglas se možete prijaviti do 3. veljače.

Vector Design print u svom se dvadesetogodišnjem radu nametnuo kao vodeća tvrtka u digitalnom tisku velikih formata te izrade svih vrsta reklama. Kontinuirana im je želja isporuka vrhunskog proizvoda klijentima, a tu želju oblikuju tehnološke mogućnosti koje je njihov tim postavio za standard. Neprestana edukacija i informiranje o postignućima inozemnih tvrtki, osnovna je misao vodilja, a želite li se pridružiti njihovom timu, do 2. veljače možete se prijaviti na oglas za Voditelja ključnih kupaca/Terenskog komercijalista (m/ž). Uvjeti su minimalno srednja stručna sprema, barem pet godina radnog iskustva u prodaji te posjedovanje stručnih prodajnih znanja i vještina specifičnih za industriju digitalnog tiska.

Ericsson svjetski je lider u pružanju usluga vezanih uz izgradnju i održavanje mrežne infrastrukture, a posluje u više od 180 zemalja diljem svijeta. Svojim inovacijama nastoji unaprijediti poslovanje te izgraditi povezano društvo kroz omogućavanje kvalitetne razmjene informacija i komunikaciju. Zaposlenici dijele viziju i vrijednosti kompanije te posluju na principima koje je tvrtka izgradila, a koji se temelje na kvalitetnom odnosu s klijentima, što ovu tvrtku čini i poželjnim poslovnim partnerom. Ericsson trenutno u Zagrebu ima otvoren natječaj za poziciju IoT Solution Architect (m/f) na koji se možete prijaviti do 5. veljače.

Exact Solutions Recruitment Agency iz Mađarske traži Java Developera (m/f). Želite li raditi u globalno uspješnoj mađarskoj kompaniji koja nudi mogućnost profesionalnog razvoja i dobro plaćen posao, prijaviti se možete do 21. veljače. Traže se kandidati za stalni radni odnos, a svoje prijave i životopis šaljite na engleskom jeziku.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 19:29