MOJ POSAO

SJAJNE PRILIKE ZA ZAPOSLENJE U HRVATSKOJ Traže se voditelji prodaje, pekari, konobari, ali i dalje su najpopularniji programeri

 iStock

Tepih centar već 20 godina svojim kupcima, uz profesionalnu uslugu i ljubazno osoblje, nudi najveći izbor tepiha, tepisona, staza, PVC podova, laminata, gazišta, zavjesa, dekora te kupaonske garniture i pribora. Za sada asortiman nudi u 7 gradova: tri salona u Zagrebu te po jedan u Splitu, Varaždinu, Rijeci, Osijeku , Zadru i Puli. Zbog širenja poslovanja tvrtka traži osobu za opremanje objekata na radnom mjestu Majstor podopolagač (m/ž). Idealan ste kandidat ukoliko imate tri godine iskustva i spremni na terenski rad. Prijave traju do 15. ožujka.

RWE grupa sa svojih više od 330.000 zaposlenika spada u sam vrh europskih trgovačkih kompanija, a BIPA je mlada, brzorastuća drogerija koja trenutno traži novog člana tima za izrazito zanimljivo i izazovno radno mjesto. Ako želite raditi u uspješnoj kompaniji gdje ćete upravljati većim brojem poduzeća, pročitajte uvjete natječaja za radno mjesto Regionalni voditelj prodaje (m/ž).

Foša Zadar traži kandidata za planiranje proizvodnog procesa, analizu procesa, razvoj recepture i proizvoda te sudjelovanje u osmišljavanju novih i unapređenju postojećih proizvoda na poziciji Tehnolog u proizvodnji pekarskih proizvoda (m/ž). Idealan kandidat ima VSS prehrambeno-tehnološkog smjera, a prednost imaju osobe s iskustvom u pekarskoj konditorskoj industriji. Mjesto rada je Zadar, a prijave traju do 22. ožujka.

Wienerberger je najveći svjetski proizvođač opeke te vodeći europski proizvođač pokrovnih sistema sa 214 proizvodnih pogona u 30 zemalja. S ciljem osnaživanja tima tvrtka traži motiviranu i stručnu osobu, otvorenu za timsku suradnju i usvajanje novih znanja i vještina, na radnom mjestu Marketing specijalist (m/ž). Mjesto rada je Bedekovčina/Karlovac, a uvjeti su: visoka ili viša stručna sprema, barem pet godina iskustva na istim ili sličnim poslovima te spremnost na putovanja. Prijave traju do 15. ožujka.

Analyticom je agilna informatička tvrtka primarno orijentirana na razvoj i implementaciju integriranih rješenja za upravljanje sportskim organizacijama i ljudskim kapitalom. Njihov najistaknutiji proizvod je sustav za upravljanje nogometnim organizacijama COMET, koji je u svojoj domeni tržišni i tehnološki lider te je uspješno implementiran u mnogim nacionalnim savezima diljem svijeta u Južnoj Americi, Europi i Aziji. Tvrtka trenutno ima četiri otvorene radne pozicije na koje se možete prijaviti do 15. ožujka te ukoliko zadovoljavate uvjete natječaja: Senior Java Developer/Architect (m/f), Team Lead/Senior Developer (m/f), Senior Mobile Apps Developer (m/f) te Implementation Project Manager (m/f).

LAFODIA HOTEL & RESORT je potpuno renovirani hotel s 4 zvjezdice, smješten na samom jugu Hrvatske, u blizini Dubrovnika, na otoku Lopudu. Navedena tvrtka trenutno zapošljava Hotel Resident Managera (m/f). Poslodavac nudi profesionalno radno okruženje, konkurentnu plaću i edukaciju. Prijave traju do 17. ožujka.

Sunčani Hvar Hoteli nastavljaju razvoj i poslovni rast te jačanje svog F&B tima. U potrazi su za predanim kandidatima koji će im se pridružiti u sezoni 2016. na radnim mjestima: Voditelj outleta hrane i pića (m/ž), Šef kuhinje (m/ž), Konobar (m/ž), Barmen (m/ž), Kuhar (m/ž), Pizza majstor (m/ž), Slastičar (m/ž), Šef računovodstva (m/ž), Direktor objekta Bonj Les Bains (m/ž). Prijave na oglase traju do 25. ožujka.

B2 Kapital kćerinska je firma tvrtke B2Holding AS sa sjedištem u Oslu. Matična tvrtka osnovana je od strane iskusnih stručnjaka sa područja financijske industrije. Imate li tri godine radnog iskustva, dobre analitičke vještine, točni ste i odgovorni te rješavanju problema pristupate kreativno, prijavite se na njihov oglas za poziciju Data Analyst (m/f). Mjesto rada je Zagreb, a prijave na oglas traju do 24. ožujka.

Admetam Business Consultants razliku se po svojoj prvoklasnoj konzultantskoj stručnosti i iskustvu upravljanja. Pružaju podršku i savjetuju tvrtke kroz sve faze njihovog korporativnog razvoja. Njihovi klijenti su poduzetnici, menadžeri, upravni i nadzorni odbori te banke i privatne equity tvrtke. Tvrtka trenutno traži kandidata koji će se pridružiti njihovom timu na poziciji Consultant (m/f), a koji ima dvije godine radnog iskustva te odlično govori engleski i/ili njemački jezik. Prijaviti se možete do 18. ožujka.

Ericsson Nikola Tesla Centar za istraživanje i razvoj najjači je i najveći telekom R&D centar u regiji. Njihova organizacija posljednjih godina brzo raste, stoga trebaju pojačanje kako bi nastavili ovaj pozitivan trend. Ukoliko želite postati dio njihovog tima na poziciji Software Developer (m/f) proučite uvjete natječaja i prijavite se na oglas do 3. travnja.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
23. travanj 2024 01:06