LUKSUZNI KOMPLEKS

Tomo Horvatinčić potvrdio da prodaje dio Centra Cvjetni uglednom međunarodnom investitoru. Tko je investitor i o kojem se iznosu radi?

 CROPIX

Hoto grupa u vlasništvu Tomislava Horvatinčića pri kraju je postupka restrukturiranja svog poslovanja, a uskoro zasniva strateško partnerstvo s uglednim međunarodnim investitorom, potvrđuje direktor marketinga Hoto grupe Krešimir Horvatinčić, kao i prodaju dijela Centra Cvjetni. Tko je investitor te o kojem se iznosu radi ne otkriva.

„U sklopu tog partnerstva previđena je i kupoprodaja dijela portfelja naših nekretnina, konkretno dijela kompleksa Cvjetni“, odgovorio je na upit Horvatinčić.

Centar Cvjetni se sastoji od stambenog dijela sa 56 stambenih jedinica površine 10.585 m2 (51 u sklopu stambeno-poslovnog objekta Cvjetni, a pet jedinica u sklopu stambeno-poslovne zgrade u Varšavskoj ulici 6), ukupne površine 10.585 četvornih metara, trgovačkog centra na četiri etaže na više od 8.000 m2 te garaže bruto površine 16.594 m2 s ukupno 420 garažno-parkirališnih mjesta.

Trenutno je 12 stanova u Centru Cvjetni slobodno, a 8 rezervirano, kako se vidi na internetskoj stranici centra.

Horvatinčić kaže kako će se „izvršiti i reorganizacija ljudskih resursa i njihov angažman na drugim segmentima poslovanja“. Objavio je pritom da prenamjenjuju Hoto Centar u Svetoj Nedelji, gdje bi trebao nastati „moderan medicinsko - poslovni centar koji će zahtijevati angažman novih ljudskih resursa“.

Dodaje kako su radi otvaranja ugostiteljske ponude u Centru Cvjetni zaposlili u proteklom razdoblju 65 novih djelatnika.

"Držimo kako će postupak restrukturiranja poslovanja uskoro uspješno završiti a HOTO GRUPA d.o.o. nastaviti i dalje sa svojim uspješnim poslovanjem", poručio je.

U projekt Cvjetni, otvoren 2011. godine, bilo je uloženo oko 100 milijuna eura, a jesu li krediti kojima je financirana ta investicija razlog prodaje dijela Centra u sklopu kojeg posluje i popularni H&M, direktor marketinga nije odgovorio.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 20:51