TRAŽITE POSAO?

NOVE POSLOVNE PRILIKE MojPosao izdvaja oglase na koje se ovog tjedna možete prijaviti

 CROPIX

Erste banka u potrazi je za osobom koja će preuzeti posao Mlađeg agenta korisničke podrške. Zanima li vas raznovrstan posao u dinamičkom okruženju, pripremite životopis i pošaljite svoju prijavu do 11. prosinca.

Ericsson Nikola Tesla objavio je oglas za Java Software Developera, a mjesta rada su Split i Zagreb. Prijave traju do 19. prosinca.

Röfix d.o.o. - poduzeće FIXIT Gruppe traži kandidate za više radnih pozicija. Mjesto rada je Pojatno, a rok za prijavu na oglase 18. prosinac.

Kamp Šimuni nalazi se na otoku Pagu, a zapošljava F&B Managera. Idealan kandidat posjeduje višegodišnje iskustvo na rukovoditeljskim poslovima hrane i pića u hotelu, socijalne i organizacijske vještine.

NIMIUM je u potrazi za Linux Administratorom / Senior Linux Administratorom. Nudi vam se stalni radni odnos, a životopis pripremite i pošaljite do 14. prosinca.

Hospira Zagreb dio je Pfizer grupe, a traži osobu za radno mjesto Analyst – HPLC expert. Mjesto rada Prigorje Brdovečko.

Filir zapošljava Trgovačkog predstavnika za područje Virovitice, a prijaviti se možete do 12. prosinca.

Otto Bock Adria bavi se proizvodnjom ortopedskih pomagala i drugih medicinskih proizvoda, a potreban im je Prodajni predstavnik unutar maloprodajne jedinice. Postoji mogućnost stalnog zaposlenja.

Dukat je raspisao natječaj za Servisera u Održavanju za tvornice u Zagrebu, Karlovcu i Bjelovaru. Poželjno je najmanje trogodišnje iskustvo rada u struci.

Kaufland zapošljava više Radnika u prodaji u područnoj jedinici u Šibeniku. Poslodavac pokriva troškove javnog prijevoza na posao.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 01:14