AUTOR 'PAMETNIH KLUPA'

TRAŽITE DOBRO PLAĆEN POSAO? MLADI INOVATOR U POTRAZI ZALJUDIMA 'Tražim rad, a nudim plaće dvado tri puta veće od hrvatskog prosjeka!'

Otvoren je prvi krug natječaja za osam radnih mjesta na pet pozicija, no uskoro će objaviti natječaj i za još pet novih radnih mjesta za koje će se tražiti srednja stručna sprema
Solin, 211215.U hotelu President predstavljena je Pametna kluma mladog inovatora Ivana Mrvosa.Na fotografiji: Ivan Mrvos i Blazenko Boban.Foto: Ante Cizmic / CROPIX
 Ante Cizmic / CROPIX

Mladi inovator Ivan Mrvoš, autor sada već nadaleko poznatih 'pametnih klupa', nudi posao iz snova, i to za iznadprosječnu plaću. Mladića je u ponedjeljak bilo teško dobiti na mobitel, jer se vijest kako tvrtka 'Include' zapošljava programere, developere i inženjere proširila velikom brzinom, piše Slobodna Dalmacija.

- Otvorili smo prvi krug natječaja za osam radnih mjesta na pet pozicija, i to dva backend developera, jednog frontend developera, jednog phyton programera, jednog R&D inženjera strojarstva i tri R&D inženjera elektrotehnike, malo specifičnije poslove. Kao što znate, želimo razvijati i proizvoditi pametne klupe, ali i druge inovativne proizvode s naglaskom na obnovljive i ekološke izvore energije za javne potrebe. Od 1. svibnja krećemo s prodajom, a još puno planova je pred nama - kazao je Mrvoš koji od budućih kolega traži motiviranost, proaktivan pristup, sklonost trajnom osobnom i profesionalnom razvoju te želju za zajedničkim napretkom i rastom. Zauzvrat nudi sudjelovanje u razvoju inovativnih proizvoda, ali i plaće dva do tri puta veće od hrvatskog prosjeka!

Ivan tu ne staje s planovima jer će uskoro objaviti natječaj i za još pet novih radnih mjesta za koje će se tražiti srednja stručna sprema.

- Trebat će nam radnici za slaganje proizvoda, testiranje, montažu i otpremanje jer želimo razvijati dosadašnje i nove proizvode. Imamo dosta upita za pametne klupe, pa je tako Lučka uprava naručila četiri komada za Split, pet ih ide u Primošten, dvije u Zagreb, a neke u Švicarsku. Izlazak na strana tržišta još ćemo razraditi pa izrađujemo poslovni plan, no sve u svemu, zadovoljni smo - ističe inovator čiji se "Include" uvrstio među najbrže rastuće tehnološke tvrtke u Hrvatskoj.

Njihove pametne klupe omogućavaju bežično punjenje mobitela solarnom energijom, imaju sustav pročišćavanja zraka oko sebe, te još niz tehnoloških mogućnosti. Zanimanje potencijalnih kupaca je veliko, pa je Mrvoš morao čak i odbijati naručitelje zbog ograničenih kapaciteta za njihovu proizvodnju.

Sada će se uhvatiti u koštac s proizvodnjom, a plan je izgraditi veliki pogon za proizvodnju, najvjerojatnije u Solinu. Mladog inovatora usporava, kako nam otkriva, domaća administracija koja predugo rješava prijave za ulagačka sredstva, pa će se u međuvremenu snalaziti suradnjom sa stranim tvrtkama od kojih će naručivati određene dijelove za svoje proizvode, piše Slobodna Dalmacija.

U svakom slučaju, ako ste zainteresirani, prijavite se za posao programera, developera i inženjera na internetskoj stranici www.include.hr do 1. ožujka.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 01:00