Hotelsko-investicijska konferencija

Adria Hotel Forum: Dolaze investitori koji upravljaju s više od 500 milijardi dolara

 Arhiva

Idućeg tjedna, 14. i 15 veljače, u Zagrebu se održava šesti po redu Adria Hotel Forum, jedna od najvećih hotelsko-investicijskih konferencija u Europi, a ove godine tema je "OUR OWN RESPONSABILITY".

Na konferenciji će sudjelovati prvi puta panelisti Keith Evans, potpresjednik za hotelske akvizicije u Starwood Capitalu, i Ulf Pleschiutschnig, direktor za investicije za jugoistočnu Europu, Austriju, Nizozemsku i zemlje Skandinavije u Morgan Stanleyju, koji upravljaju s više od 500 milijardi dolara. Dolazi I više od 60 stručnjaka za upravljanje hotelima.

Raspravljati će se o tome koliko je geopolitička i sigurnosna situacija utjecala na turističke rezultate, jesu li dobri rezultati slučajni ili su rezultat napornog rada, koliko smo konkurentni, kako Bugarska i Rumunjska rješavaju problem nedostatka radne snage, zašto je London unatoč prognozama analitičara i dalje izuzetno atraktivan, koji su razlozi privlačenja sve većeg broja ulagača na područje Bosne i Hercegovine, Crne Gore, Slovenije, Srbije, Hrvatske… Tema će biti i usporedba hotelskog tržišta Beča, Beograda, Budimpešte, Ljubljane, Sarajeva i Zagreba, a govorit će se i o položaju hotelskih kompanija na tržištu kapitala, najavili su organizatori Adria Hotel Foruma. Sudionici će vidjeti i indekse atraktivnosti ulaganja u regiju, kakva su ekonomska očekivanja te kakva je zastupljenost hotela, a koliko privatnog smještaja u Zagrebu.

Sudjelovanje su potvrdili Christian Giraud, stariji potpredsjednik za razvoj za Europu iz Accor Hotelsa, Kenneth Hatton, stariji potpredsjednik za globalni razvoj iz Belmonda, Andrew Sangster, vlasnik projekta Hotel Analyst, Otmar Michaeler, glavni direktor FMTG-a, Živorad Vasić, regionalni direktor IHG-a, Marybelle Arnett, potpredsjednica za razvoj Hiltona za istočnu Europu, Ivana Budin Arhanić, direktorica za razvoj Valamar Riviere, Milena Perković, članica Uprave Arena Hospitality grupe, Marko Čižmek, član Uprave Valamar Riviere, Frank Reul, direktor razvoja Accora za istočnu Europu i Krešimir Huljev, direktor strategije i tržišta kapitala Sunce Koncerna.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
17. travanj 2024 00:56