DEVELOPMENT AND BEYOND

ADRIA HOTEL FORUM Jedna od vodećih europskih investicijskih konferencija početkom veljače u Zagrebu, dolazi 50-ak panelista iz hotelskog biznisa

Adria Hotel Forum 2016
 Arhiva / Adria Hotel Forum

Jedna od vodećih europskih hotelsko-investicijskih konferencija, Adria Hotel Forum, peti put za redom održat će se u Zagrebu, 8. i 9. veljače u hotelu Sheraton, a ove godine tema je „DEVELOPMENT AND BEYOND“.

Na Forumu se očekuje više od 50 panelista koji će diskutirati o promjenama u svijetu i njihovu utjecaju na turizam i hotelsku industriju, razvoj infrastrukture u svrhu razvoja hotela i destinacija, razvoj kontinentalnog turizma, kako luksuzni hoteli unaprjeđuju destinaciju, na koji način se priprema projekt za investitore, kao i što novi turisti traže i koja su tržišta najbrže rastuća, objavili su organizatori Adria Hotel Foruma. Raspravljat će se i o tome prate li hrvatski hoteli globalna tržišta i razvijaju li se sukladno trendovima, svoja mišljenja sukobit će predstavnici hotela i privatnog smještaja, a sudionici će također moći vidjeti pregled regionalnih investicija i pogled stanja hotelske industrije iz perspektive investitora.

Sudjelovanje su potvrdili predstavnici kompanija poput Starwood Capital, InterContinental Hotels Group, Hilton Worldwide, Orbis Hotel Group, Hyatt International, Four Seasons Hotels and Resorts, Expedia, Colliers International, Liberty International, IDeaS Revenue Solution, Dream Hotel Group, Whitebridge Hospitality Limited, Catalonia Hotels & Resorts, Kohl & Partner, Corinthia Hotel, Delta Holding, IGH, Christie&Co, Business 2 Hospitality, Valamar Rivijera i mnogi drugi.

U Zagreb na Adria Hotel Forum po prvi puta dolaze Patrick Fitzgibbon, stariji potpredsjednik razvoja za Europu, Srednji istok i Afriku Hilton Worldwide (druga kompanija u svijetu po broju hotela u lancu), te Max Cergneux, stariji direktor za investicije i portfolio menadžment za Europu u Choice Hotels (četvrta kompanija u svijetu po broju hotela u lancu).

Organizatori naglašavaju kako je glavni cilj Foruma od početka bio dovesti što veći broj globalnih fondova zainteresiranih za ulaganja u regiju. Na Forumu se diskutiralo o gorućim pitanjima u turizmu, ali i novim trendovima i budućnosti industrije. Raspravljali su predstavnici privatnog i javnog sektora te iznosili svoja viđenja i ideje o razvoju hotelskog poslovanja. AHF je postao nezaobilazno mjesto turističkih i hotelskih stručnjaka Europe, naglašavaju.

Već tradicionalno pokrovitelji Foruma su Ministarstvo turizma Republike Hrvatske i Grad Zagreb, a partneri su Glion Institute of Higher Education, jedan od najprestižnijih svjetskih fakulteta za menadžment u hotelijerstvu i turizmu, te Mediterranean Resort and Hotel Real Estate Forum (MR&H).

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 16:33