UNIQUE TRAVEL SET

Hrvatski inovativni putni set za žene prikupio više od 26.000 dolara na Kickstarteru

Rašeljka Maras, Davorin Štetner i Katarina Džale
 Arhiva

Inovativno rješenje za probleme s pakiranjem, Unique travel set, za nekoliko sati završava svoju kampanju na Kickstarteru, a u trenutku pisanja ovog teksta već su prešli svoj prvotni cilj od 26.000 dolara.

Crowdfunding kampanja krenula je krajem ožujka, a podržalo ju je više od 115 ljudi diljem svijeta, najviše iz Hrvatske, SAD-a i Njemačke. Cjelokupni set se u tom razdoblju mogao kupiti po 30 posto povoljnijoj cijeni od 242 dolara, dok će njegova kasnija maloprodajna cijena iznositi 350 dolara.

Radi se o inovaciji modne dizajnerice Katarine Džale i njezine poslovne partnerice i prijateljice Rašeljke Maras, a krajem prošle godine njihovom timu pridružio se i investitor Davorin Štetner.

Travel set nudi vam sve što vam treba za putovanje u jednoj torbi. U putnom kompletu teškom manje od dva kilograma, nalazi se sedam ženskih odjevnih predmeta - haljina, izmjenjivi rukavi, remen, kapa (koja ujedno može poslužiti kao šal), majica, tajice i hlače. Ovi multifunkcionalni odjevni predmeti proizvode se u Hrvatskoj te su dostatni za čak 30 odjevnih kombinacija. Izrađeni su od viskoze, ne gužvaju se, a dostupni su u sivoj, bež i crnoj boji.

Putni komplet ekonomično je rješenje za probleme s pakiranjem, s obzirom da je set dovoljan za tri do pet dana provedenih na putovanju. Uz to, može služiti i kao rješenje u slučaju gubitka prtljage na aerodromu. Tako je jedan od njihovih planova da se u budućnosti na aerodromima postave automati na kojima će se moći kupiti ovaj set za putovanja.

Unique travel set testiralo je više od 50 žena diljem svijeta, u Hong Kongu, Skandinaviji, Dubaiju i na taj način sudjelovale u unapređenju proizvoda. Nedavno je hrvatski Unique Travel Set svojim čitateljima online izdanja preporučio i svjetski vodič za putovanja Lonely Planet, koji mjesečno ima oko 11 milijuna posjetitelja. Krenuli su i u osvajanje globalnog tržišta, pa je tako prošloga mjeseca reklama za Unique travel set osvanula i na billboardu njujorškog Times Square-a.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 04:16