Traži se 10 najinovativnijih

Metro i Techstars pozivaju startupe s IT rješenjima za ugostitelje i hotele, nude im 120 tisuća eura i mentore

 Arhiva /

Startupi koji razvijaju rješenja za poslovne potrebe hotela, restorana i drugih ugostitelja do 18. lipnja mogu se prijaviti za sudjelovanje u trećem globalnom programu METRO Accelerator powered by Techstars putem internetske stranice hospitality.metroaccelerator.com, objavili su organizatori.

Investitori i mentori programa odabrat će deset najinovativnijih startupova koji će se priključiti programu koji počinje u rujnu, a to znači da će dobiti investicijsku ponudu u iznosu do 120.000 eura, pristup top menadžmentu i mreži stručnjaka METRO-a i Techstarsa, mentorstvo predstavnika METRO-a i Techstarsa te drugih stručnjaka u područjima nabave, prodaje, marketinga, financija i komunikacija, korištenje co-working prostora u srcu Berlina tijekom trajanja programa te članstvo u međunarodnoj mreži Techstars i METRO Acceleratora.

"Prva generacija startupova, koja je u sklopu programa METRO Accelerator razvijala svoja rješenja za ugostitelje uz podršku stručnjaka METRO-a i Techstarsa, privukla je više od 52 milijuna dolara investicija - što je iznad prosjeka svih programa koje provodi Techstars", stoji u priopćenju.

Nedavno su, podsjećaju, na HoReCa MeetUpu u Zagrebu hrvatski startupovi koji razvijaju rješenja za ugostitelje predstavili svoje proizvode i saznali kakva su rješenja potrebna vlasnicima hotela i restorana.

"METRO i Crane tako su omogućili povezivanje 12 startupova s više od 70 hrvatskih restorana, hotela i drugih ugostitelja kako bi hrvatskim startupovima osigurali uvid u potrebe HoReCa sektora i tako im pomogli u konkurentnijem sudjelovanju u METRO Acceleratoru", objavili su.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
23. travanj 2024 09:57