VALAMAR RIVIERA

NAGRADA ZA 17 ČLANOVA UPRAVE I DIREKTORA Kukurin dobio 800 tisuća kuna vrijedne Valamarove dionice

Porec,020715.
Zeljko Kukurin, predsjednik uprave Valamar riviere.
Foto: Goran Sebelic / CROPIX
Goran Šebelić / CROPIX

Željko Kukurin, predsjednik Uprave Valamar Riviere

Predsjednik, članovi Uprave i direktori najveće domaće kompanije Valamar Riviere u srijedu su, temeljem odluke Nadzornog odbora, dobili godišnje nagrade za rad u 2017., koje su im isplaćene u vidu redovnih Valamarovih dionica.

Predsjednik Uprave Valamara, Željko Kukurin, tako je, prema obavijesti koju su objavili na Zagrebačkoj burzi, stekao 19.924 redovne dionice koje, s obzirom na jučerašnju vrijednost dionice od 40 kuna, ukupno vrijede nešto manje od 800 tisuća kuna, dok je član Uprave Marko Čižmek stekao nešto manje, 10.505 redovnih dionica ukupne vrijednosti 420 tisuća kuna.

Nagrade za rad u 2017. godini u obliku prijenosa dionice dobilo je 17 Valamarovih članova Uprave i direktora sektora, među kojima se najmanji iznos, 723 redovne dionice, odnosi na direktora Sektora upravljanja imovinom i općih poslova Andreu Štifanić.

Odmah iza Čižmeka po vrijednosti isplaćene nagrade za rad ističe se potpredsjednik za prodaju i marketing Davor Brenko sa stečenih 2583 dionice vrijednosti 103 tisuće kuna, dok je četvrta na listi potpredsjednica za poslovni razvoj i korporativne poslove te prokuristica kompanije Ivana Budin Arhanić koja je stekla 2399 dionica u vrijednosti od 96 tisuća kuna.

Sudeći prema nedavno objavljenim Valamarovim pokazateljima za 2017., nagrade dolaze zbog jedne od najboljih kompanijinih godina dosad, završene s prihodima od 1,84 milijarde kuna te rastom prihoda od 17 posto. Tvrtka je ostvarila i snažan rast operativne dobiti od 20 posto, na razinu od 623 milijuna kuna, kao i ostvarenje prilagođene EBITDA marže od 35 posto. Osim toga, lani je 26 posto povećana i tržišna vrijednost dionice Valamara.

Više na Jutarnjem...


Izdvajamo