TRŽIŠTE LUKSUZA

Najpoznatija tvrtka na svijetu za promet luksuznim nekretninama Sotheby’s International Realty otvorila ured u Splitu

 Arnd Wiegmann / Reuters

Globalni lider na tržištu luksuznih nekretnina Sotheby’s International Realty Affiliates LLC potpisao je 25-godišnji ugovor o franšizi s hrvatskom tvrtkom Porta Stella-Luxury Real Estate.

Radi se o najpoželjnijem brendu na tržištu luksuza, a Croatia Sotheby's International Realty započinje s radom danas, a sjedište im je u Splitu.

“S obzirom na razvoj hrvatskog tržišta luksuznih nekretnina, prepoznali smo pravi trenutak za otvaranje našeg prvog ureda. Predivna hrvatska obala s otocima nudi život uz more u većim priobalnim gradovima što se u potpunosti uklapa u našu viziju razvoja brenda“, izjavio je Philip White, predsjednik i izvršni direktor tvrtke Sotheby’s International Realty Affiliates , koji je zadovoljan činjenicom da je Croatia Sotheby’s International Realty u mreži agencija za promet luksuznim nekretninama kojoj je predsjednik.

Vlasnici Croatia Sotheby’s International Realtya su direktor Marko Pažanin te njegovi partneri, Pavel Kulajta i Ilona Mančíková, koji su posljednjih godinu dana ujedno i vlasnici Sotheby's International Realty za područje Češke, sa sjedištem u Pragu.

Osim splitskog ureda, kroz naredne dvije godine planira se širenje poslovanja na Dubrovnik te druga priobalna područja koja su zanimljiva stranim investitorima kao što su Istra i Opatija.

“Naše desetogodišnje iskustvo u sektoru financija i nekretnina u suradnji s globalnim brendom Sotheby’s International Realty te njihovim poslovnim iskustvom i marketinškim pristupom garancija su uspješnoj i dugotrajnoj zajedničkoj suradnji” , kaže Pažanin.

Sotheby’s International Realty ima oko 20.000 suradnika putem 850 ureda u 65 država i teritorija. Nekretnine u ponudi Croatia Sotheby’s International Realtya promovirat će se i putem globalne web stranice.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 15:53