TRŽIŠTE LUKSUZA

Najpoznatija tvrtka na svijetu za promet luksuznim nekretninama Sotheby’s International Realty otvorila ured u Splitu

    AUTOR:
    • Jozo Vrdoljak/Privredni.hr

  • OBJAVLJENO:
  • 27.03.2017. u 11:47

Arnd Wiegmann / Reuters

Globalni lider na tržištu luksuznih nekretnina Sotheby’s International Realty Affiliates LLC potpisao je 25-godišnji ugovor o franšizi s hrvatskom tvrtkom Porta Stella-Luxury Real Estate. 

Radi se  o najpoželjnijem brendu na tržištu luksuza, a Croatia Sotheby's International Realty započinje s radom danas, a sjedište im je u Splitu.

“S obzirom na razvoj hrvatskog tržišta luksuznih nekretnina, prepoznali smo pravi trenutak za otvaranje našeg prvog ureda. Predivna hrvatska obala s otocima nudi život uz more u većim priobalnim gradovima što se u potpunosti uklapa u našu viziju razvoja brenda“,  izjavio je Philip White, predsjednik i izvršni direktor tvrtke Sotheby’s International Realty Affiliates , koji je zadovoljan činjenicom da je  Croatia Sotheby’s International Realty u mreži agencija za promet luksuznim nekretninama kojoj je predsjednik.

Vlasnici Croatia Sotheby’s International Realtya su direktor Marko Pažanin te njegovi partneri, Pavel Kulajta i Ilona Mančíková, koji su posljednjih godinu dana ujedno i vlasnici Sotheby's International Realty za područje Češke, sa sjedištem u Pragu.

Osim splitskog ureda, kroz naredne dvije godine planira se širenje poslovanja na Dubrovnik te druga priobalna područja koja su zanimljiva stranim investitorima kao što su Istra i Opatija. 

“Naše desetogodišnje iskustvo u sektoru financija i nekretnina u suradnji s globalnim brendom Sotheby’s International Realty te njihovim poslovnim iskustvom i marketinškim pristupom garancija su uspješnoj i dugotrajnoj zajedničkoj suradnji” , kaže Pažanin.

Sotheby’s International Realty ima oko 20.000 suradnika putem 850 ureda u 65 država i teritorija. Nekretnine u ponudi Croatia Sotheby’s International Realtya promovirat će se i putem globalne web stranice.

Više na Jutarnjem...


Izdvajamo