KORAK NAPRIJED

PEVEC OTVORIO NOVA RADNA MJESTA I POVEĆAO PLAĆE ZAPOSLENICIMA Svim zaposlenicima omogućili i sistematski pregled, a najbolje će dodatno nagrađivati

    AUTOR:
    • Jutarnji.hr

  • OBJAVLJENO:
  • 16.03.2018. u 11:43

Zadar, 070417.
Svecani program za uzvanike i medije povodom preseljenja Pevec-a u nove poslovne prostore na novoj adresi 159. brigade 6, (bivsi Baumax).
Foto: Jure Miskovic / CROPIX
Jure Mišković / Hanza Media

Pevec, Zadar

 

Pevec je otvorio nova radna mjesta, povećao plaće svojim radnicima, a uz to će i izdašno nagrađivati svoje najbolje zaposlenike, poručili su iz Peveca u novom priopćenju.

Pevec je povećao plaće zaposlenika koji su neposrednom kontaktu s kupcima pa će mjesečna primanja tih zaposlenika biti 600 kuna veća od zakonski propisanog  „minimalca“ i iznositi 4000 kuna u bruto iznosu, odnosno 3200 kuna nakon svih izdataka.

Ti će radnici, uz već postojeće beneficije, kao jubilarna nagrada, božićnica, uskrsnica, regres, dar djetetu i potpora za novorođenče, ostvariti i 3000 kuna dodatka u obliku darovne kartice ako uđu u izbor zaposlenika mjeseca, napominju iz tvrtke.

Također, pozitivno poslovanje i rast tvrtke utjecao je na povećanje zaposlenih te je u ovoj godini otvoreno čak 47 novih radnih mjesta, a svi će zaposlenici, njih ukupno 1670, uslugu sistematskog pregleda moći koristiti naredne tri godine. „Posebno smo ponosni na činjenicu da su po opsegu usluga ovi pregledi jednaki onima za menadžere”, naglašavaju iz Peveca.

Više na Jutarnjem...


Tagovi

Izdvajamo