MOJ-POSAO.NET

PRIPREMITE ŽIVOTOPISE I PRIJAVITE SE Provjerite novu ponudu poslova, ažurirajte životopis i molbu i pošaljite prijavu

Ovog tjedna posao mogu pronaći stručnjaci iz različitih područja. Pogledajte novu ponudu poslova izdvojenu za vas u suradnji s portalom MojPosao:
businessman writing with pen
 thailandonly / wasan gredpree

Tvrtka Alca bavi se uslugama prodaje i logistike koje se kroje prema željama i potrebama njihovih partnera. Robu dostavljaju na više od 12.000 prodajnih mjesta. Kako bi još bolje odgovorili na potrebe klijenata te i dalje bili efikasni u poslovanju, otvorili su 2 radna mjesta. Ukoliko ste zainteresirani za poziciju Komercijalist , poželjno je da imate 3 godine radnog iskustva te poznajete tehnike prodaje. Radno mjesto se odnosi na Osijek. Za poziciju Vozač potrebno je posjedovanje vozačke dozvole C kategorije i digitalne kartice, a mjesto rada je Sveta Helena.

Tvrtka Connecto Mare nudi priliku za zaposlenje za čak 12 kandidata na poslovima administracije i prodaje. Glavno poslovanje tvrtke temelji se na ponudi usluga prijevoza u cijeloj Hrvatskoj, bilo s osobnim automobilima ili autobusima. Tvrtka je aktivna i u Austriji i Švicarskoj, a dodatna djelatnost firme obuhvaća usluge ugostiteljstva i agencijskog poslovanja za smještaj. Ukoliko ste zainteresirani za poziciju, prijaviti se možete putem linka u oglasu . Od kandidata se očekuje aktivno sudjelovanje u procesu prodaje te održavanje redovitih kontakata s postojećim kupcima, a mjesto rada je Split.

Vodeći svjetski proizvođač strojeva za preradu aluminija, PVC-a i industrijskih profila, tvrtka Elumatec, traži Direktora. Centrala tvrtke je u Njemačkoj te posjeduje 50 kćerki firmi diljem svijeta. Idealan kandidat za ovu poziciju je osoba koja ima iskustvo u proizvodnji i prodaji u građevinskoj branši, ima iskustva u vođenju firme te poznaje engleski ili njemački jezik. Pošaljite prijavu putem linka.

RALU logistika je tvrtka koja se bavi pružanjem usluga transporta, skladištenja, skladišnih operacija i distribucije robe na području Europe, s posebnim fokusom na područje jugoistočne Europe. Uz skladišne prostore u Rijeci, Splitu i Slavonskom Brodu, posjeduje vlastiti informatizirani skladišni centar u Rugvici. Zbog širenja poslovanja otvorene su dvije pozicije: Voditelj računovodstva i Voditelj kontrolinga . Detalje o pozicijama pročitajte u oglasima i što prije pošaljite svoju prijavu!

Tvrtka Meritus plus, profesionalni call centar koji za velike tvrtke vrši prodaju proizvoda i usluga, zapošljava veći broj djelatnika na području Splita i Zagreba. Ukoliko ste komunikativni i izrazito ljubazni te imate razvijene prodajne vještine i iskustvo rada u ovom području, pozicija agenta u call centru je za vas! Pošaljite prijavu putem linka.

Nedostaju li vam određena znanja i vještine za navedene oglase ili za posao koji želite raditi? Sprječava li vas to da se prijavite za svoj posao iz snova i u konačnici ga dobijete? Ukoliko ste spremni ulagati u nova znanja, pogledajte ponudu edukacija na portalu EduCentar i upišite dugo željeni tečaj, prekvalifikaciju ili seminar s popustom. Ulaganje u obrazovanje uvijek je dobra investicija!

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
23. travanj 2024 22:36