Suradnja s Telekom Austria Group

Sony Pictures Televison Networks širi distribuciju u regiji, uskoro u Hrvatskoj dostupan kanal AXN s američkim blockbusterima

Scena iz serije "Od sumaraka do zore"
 Ryan Green/El Rey Network

Sony Pictures Television Networks CE lansira nove usluge s Telekom Austria Group u Hrvatskoj, Makedoniji i Sloveniji, objavili su u srijedu, dodavši da su od studenog AXN kanali dostupni u Sloveniji kroz Si.mobil, a uskoro će i u Hrvatskoj kroz Vipnet te u Makedoniji kroz one.Vip.

AXN je TV kanal koji emitira najpopularnije američke blockbustere i serijale primarno fokusirane na krimi priče. Pretplatnici Telekom Austria Group moći će koristiti AXN Now SVOD uslugu koja omogućava pristup sadržaju iz bogate kolekcije AXN-ovih serija i filmova kao što su “Bez granica”, “Dracula”, “Falco”, Od sumraka do zore”, “Hannibal” i mnogi drugi.

John Rossiter, generalni menadžer SPT Network Central Europe, naglašava kako je ovo za njih vrlo važna regija. “Fokusirani smo na širenje našeg posla u Hrvatskoj, Sloveniji i Makedoniji i građenje značajnog uspjeha naših kanala i digitalnih servisa je već počelo,” naglasio je. Iz Telekom Austria Group pak kažu da su sretni zbog širenja portfolia svojim korisnicima. “S ovom suradnjom Telekom Austria Group nastavlja širenje u regiji jugoistočne Europe i pomaže ponuditi široj publici nove kanale i TV iskustvo,” kaže Franz Bader, direktor veleprodaje i međunarodnih poslova.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 02:35