SPORTSKI MENADŽMENT

Švicarski Infront kupio utrku Magenta 1 B2B Run, ali ne želi otkriti cijenu: 'Dolazak u Hrvatsku za nas je prekretnica'

Magenta 1 B2BRUN Croatia, najveca je poslovna utrka u Hrvatskoj
 Ivan Lackovic / Hanza Media

Infront, švicarska tvrtka za sportski menadžment, kupila je prvu hrvatsku poslovnu utrku Magenta 1 B2B Run od tvrtke Ventturelli, objavili su jučer Švicarci, ali cijenu transakcije nisu htjeli otkriti.

- Dolazak u Hrvatsku za nas je zaista prekretnica - istaknuo je direktor Infront B2Runa Lars Gerling, koji stoji iza organizacije poslovnih utrka pod licencom B2Run u zemljama poput Njemačke, Nizozemske, Portugala i Južne Afrike. Pohvalio je Ventturellijev tim koji je pokrenuo i održavao organizaciju poslovne utrke Magenta 1 B2B Run te u nepune tri godine razvio događaj koji se održava u Splitu, Rijeci, Osijeku, Zagrebu i Sarajevu.

Za lokalnu organizaciju tog najvećeg poslovnog okupljanja Infront je angažirao hrvatsku tvrtku Swim Bike Run Sport, koja je sudjelovala u brojnim sportskim događajima poput Ironmana i Red Bull Air Forcea, a njezini osnivači, Jurica Barać i Marko Žunić, izjavili su da će i dalje raditi na razvijanju brenda i pokušati opravdati povjerenje Infronta. Za 10. svibnja najavili su poslovnu utrku u Splitu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 14:37