Investicija

Tisak za 10 milijuna kuna otvorio golemi logističko-distributivni centar u Svetoj Nedelji

Hrvoje Kraljević, Tisak
 Arhiva / Hanza Media

Tisak je otvorio novi logističko-distributivni centar u u Svetoj Nedelji, investiciju vrijednu oko 10 milijuna kuna, izvijestili su u ponedjeljak iz te tvrtke.

Novi centar ima 40.000 četvornih metara skladišnog prostora i 20.000 paletnih mjesta.

Uz njegovu pomoć Tisak će, kako se navodi, ponuditi novu logističku uslugu TEX logistika.

Ta usluga partnerima će pružati mogućnost paketne dostave na više od 1.000 kioska Tiska, 50 Paketomata - automatiziranih paketnih pretinaca, u Super Konzum prodavaonice, na kioske iNovina, kao i dostavu na adresu kupaca.

"Tisak se u proteklom periodu razvio u tvrtku koja se specijalizirala za pružanje cjelovitih logističkih rješenja - od paketne distribucije, transporta, skladišne logistike do međunarodnog prijevoza", izjavio je predsjednik Uprave Hrvoje Kraljević.

Direktor Tiskova Sektora logistike Darko Gašpar istaknuo je kako je siguran da će TEX logistiku prepoznati male i srednje tvrtke koje često nemaju vlastite resurse kao i tvrtke koje žele povećati kvalitetu skladišno-transportne usluge bez angažiranja dodatnih vlastitih sredstava.

Uz pružanje usluga paketne dostave TEX logistika nudi i mogućnost skladišne logistike - skladištenje pakiranih prehrambenih proizvoda, tehničke robe, rezervnih dijelova, zbirnih pošiljki i sličnog na više od 20.000 paletnih mjesta.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
16. travanj 2024 06:26