SVEČANOST U CENTRU GRADA

U SRCU ZAGREBA Otvoren novi VIP centar

 

Otvorio se novi preuređeni VIP centar u Gajevoj ulici u Zagrebu koji posjetiteljima nudi sasvim novi korisnički pristup prodajnom mjestu u sektoru telekomunikacija. U novom centru korisnike odmah na ulazu dočekaju Vipovi djelatnici koji ih provode kroz centar te im predstave i predlože najbolje usluge i rješenja sukladno njihovim potrebama. Osim pomoći samih zaposlenika, posjetiteljima su dostupne i najsuvremenije konvergentne telekomunikacijske usluge i tehnologije.

- Otvorenjem najmodernijeg VIP centra u samom srcu Zagreba u mogućnosti smo svim sadašnjim i budućim korisnicima Vipneta pružiti sveobuhvatnu uslugu na jednom mjestu uz još interaktivniji pristup. Briga o korisnicima glavna nam je zadaća u Vipnetu, a stvaranjem ovakvog okruženja koje u potpunosti omogućuje personalizirani pristup cilj nam je unaprijediti korisničko iskustvo i zadovoljstvo - rekla je Ivana Marković, glavna direktorica za segment privatnih korisnika u Vipnetu.

Zagreb, 141217.
Otvorenje preuredjene VIP trgovine u Gajevoj.
Na fotografiji: Ivan Markovic.
Foto: Tomislav Kristo / CROPIX
Tomislav Krišto / CROPIX
Ivana Marković, glavna direktorica za segment privatnih korisnika u Vipnetu

U prizemlju Vip centra je izložbeni dio s uređajima, gdje korisnici iz prve ruke mogu isprobati mobitele te ostale uređaje iz ponude dok na velikom interaktivnom video zidu mogu pregledati TV programe iz Vip TV ponude. U prizemlju je Trend Hub zona u kojoj korisnici imaju pristup high tech proizvodima i digitalnim inovacijama, pa tako korisnici trenutno mogu isprobati 4D stolac s VR naočalama. Tijekom blagdana korisnici mogu iskušati i AR fotkaonu na prvom katu te se kroz tehnologiju proširene realnosti fotografirati s prigodnim božićnim likovima nakon čega dobivaju uokvirenu fotografiju i gif koji mogu podijeliti s prijateljima na društvenim mrežama. Na prvom katu u digitalnoj zoni korisnici mogu tijekom boravka u Vip centru pregledati ponudu filmova i serija Vip NOW usluge na tabletima.

Ispred centra su se sinoć okupili brojni građani koji su uživali u božićnim pjesmama koncertnog zbora Izvor, dok su za posjetitelje unutar samog centra nastupili pjevačica Mia Dimšić, uz gitarsku pratnju Ante Gele. Božićni koncert pratili su u isto vrijeme i posjetitelji tunela Grič putem online streaminga na velikom ekranu.

Adventski koncert pratili i posjetitelji tunela Grič

Koncert povodom otvorenja najmodernijeg Vip centra u Gajevoj pratili su i brojni posjetitelji tunela Grič putem online streaminga na velikom ekranu. Popularna zagrebačka podzemna atrakcija od prošlog je tjedna pokrivena Vipnetovom superbrzom 4G mrežom, a svim posjetiteljima omogućuje dijeljenje adventskih doživljaja u realnom vremenu, uz nesmetano surfanje i uspostavljanje telefonskih poziva. Kako je bilo na otvaranju novog Vip centra u Gajevoj pogledajte u snimci live prijenosa na LINKU

Spomenimo i kako je koncept novouređenog prodajnog prostora Vipnet realizirao u suradnji s agencijama Bruketa&Žinić&Grey i Brigada.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 09:26