Atlantic Grupa

Ugovor od 4,5 milijuna eura za distribuciju Red Bulla u Srbiji

Zagreb, 061217.
Konferencija 'Equity ulaganja: Kreiranje vrijednosti i korporativna transformacija' u organizaciji Europske banke za obnovu i razvoj i Hrvatske udruge poslodavaca koja se odrzala u Matis baru.
Na fotografiji: Emil Tedeschi.
Foto: Boris Kovacev / CROPIX
Boris Kovačev / CROPIX

Emil Tedeschi, Atlantic grupa

Atlantic Grupa je s Red Bullom potpisala ugovor težak 4,5 milijuna eura o distribuciji ovog poznatog energetskog napitka na tržištu Srbije, nastavljajući širiti distribucijski portfelj u skladu s očekivanjima i najavama, izvjestili su iz te kompanije. Nositelj ugovora je Atlanticova je distribucijska tvrtka Atlantic Brands sa sjedištem u Beogradu.

Red Bull GmbH sa sjedištem u Austriji, vlasnik istoimenog brenda, u Atlanticu je prepoznao strateškog partnera s kojim može ostvariti ambiciozne poslovne ciljeve. Atlantic Brands vodeći je distributer robe široke potrošnje na teritoriju Republike Srbije, sa širokim portfeljom istaknutih brendova kao što su Štark, Smoki, Najlepše želje, Bananica, Argeta, Bakina Tajna, Grand kafa, Barcaffe, Cedevita i Cockta - iz vlastitog proizvodnog asortimana, kao i renomiranih principala kao što su Rauch, Becutan - Alkaloid i jedan od vodećih svjetskih proizvođača žestokih pića Beam Santory.

„Za sklapanje novog partnerstva presudan je značaj, uz snagu asortimana, imala visoka razina razvoja distribucijske mreže, odlična pokrivenost distribucijskih kanala osobito u maloprodaji i HoReCa segmentu, razvijeni odnosi s ključnim kupcima i ukupan nivo distribucijske usluge koju je Atlantic razvio tijekom 26 godina poslovanja u ovoj industriji. Iznimno smo zadovoljni proširenjem portfelja brendom svjetskog ugleda kao što je Red Bull, i generalno govoreći, razvojem i širenjem distribucijske djelatnosti, što je dio dugoročne poslovne strategije Atlantic Grupe", istaknuo je tom prilikom Srećko Nakić, potpredsjednik Atlantic Grupe za Distribuciju.

Više na Jutarnjem...


Izdvajamo