UCRTAN NA KARTU HIT DESTINACIJA

VELIKO INTERNACIONALNO PRIZNANJE ZA DUBROVAČKI 'ONE SUITE HOTEL' Proglasili ga najboljim novootvorenim hotelom u istočnoj i centralnoj Europi!

 

Još jedno internacionalno priznanje stiglo je u dubrovački One Suite Hotel. U nedjelju, 18. veljače 2018. u Kijevu je na svečanoj ceremoniji dodjele International Hospitality Awards nagradu za najbolji novootvoreni hotel u istočnoj i centralnoj Europi preuzeo Lukša Jakobušić, vlasnik ovog, po mnogočemu posebnog hotela.

Otvoren u lipnju 2017., One Suite Hotel našao se na mnogim cijenjenim listama hotela koje morate posjetiti poput one National Geographic Travelera, The Guardiana, Telegraph Travela. Nominiran za International Hospitality Awards 2017., izborio je finale, pobijedio i potvrdio da se Dubrovnik, uz šarm povijesti i posebnu atmosferu, bogatu kulturnu ponudu, prirodne ljepote u svako godišnje doba s punim pravom ucrtao na kartu svjetskih hit destinacija.

Organizator događanja HOTELIERO® Club koji okuplja profesionalce iz industrije s područja istočne i središnje Europe. Nominirane je ocjenjivao stručan žiri, no njihovi su glasovi mogli kandidatima donijeti samo 50% bodova, dok su ostatak utjecaja na konačan izbor pobjednika donijeli gosti svojim ocjenama na Booking.com-u i Trust.You.com-u. Od ukupno 315 hotela iz 21 zemlje, One Suite Hotel je pobjedu u kategoriji „Opening of the year“ izborio u konkurenciji s još četiri novootvorena hotela; dva iz ukrajinske Odese, jednog iz slovačke Bešenove i Hotela Tesla Smart Stay iz Beograda.

Odlično pozicioniran u predivnoj uvali Srebreno – blizu znamenitostima i gradskoj vrevi, a dovoljno daleko za mir i opuštanje, One Suite Hotel je svojim blago svjetlucavim pročeljem usklađen s nazivom mjesta. Usluga i iskustvo boravka, o kome najbolje dojmove i glasine prenose sami gosti, prilagođene su suvremenom načinu života koji podrazumijeva ekološki i zdravi način razmišljanja i djelovanja. U taj se koncept uklapaju solarne ploče, punionica za električna vozila, recikliranje kome su u hotelu posvećeni, ali i gastro ponuda temeljena na sezonskim i organskim namirnicama lokalnog porijekla.

S dubrovačkog su područja i Marko Dabrović, arhitekt svjetski poznatog 3LHD studija koji je hotel projektirao, akademski umjetnici čija djela krase interijer hotela prema konceptu još jednog Dubrovčanina – Orsata Frankovića (Flomaster), dok namještaj također velikim djelom nosi potpis hrvatskih dizajnera u suradnji s tvrtkom Prostoria. Jedinstvenost hotela je i vlastita mobilna aplikacija prikladna za sve pametne uređaje putem koje gosti mogu otvarati vrata sobe, naručivati u sobu, komunicirati s osobljem hotela, otvarati garažu, pristupati bazenu ili teretani, planirati i bookirati izlete, snalaziti se na svim lokalnim rekreacijskim rutama uz pomoć GPS-a ili kupovati suvenire on line. Ipak, duša ovog hotela su ljudi koji u njemu predano i sa zadovoljstvom svakodnevno kreiraju One Suite Priču.

Pohvale i nagrade pripadaju upravo njima, zbog kojih gosti ostavljaju nabolje ocjene i komentare. U suradnji s dizajnerima iz studija Flomaster dizajnirali su autentične i praktične, a kreativne suvenire ili idealne poklone s putovanja poput dizajnerske torbe i ručnika za plažu, statement majice, šalice, dekice, a za dugo sjećanje tu su razglednice te katalog „Art In One“ s umjetničkim djelima koje krase hotel.

One Suite Hotel otvoren je tijekom cijele godine, a u pred i post sezoni posebno su atraktivna događanja u Lokalu, restoranu i baru otvorenog tipa. Zabava i uživanje u kvalitetnoj ponudi popularnog zdravog doručka, speciality kave, ozbiljnoj selekciji pomno biranih alkoholnih pića te vrhunskim koktelima, Lokal čini živahnim mjestom prijateljskih i poslovnih susreta.

Lukša Jakobušić

One Suite Hotel u Dubrovniku

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 19:10