VELIKI USPJEH

VELIKO PRIZNANJE ZA RIMAC C_TWO Ugledni njemački automagazin proglasio ga je najmoćnijim superautom na svijetu!

 
 Rimac Automobili

Njemački Autobild objavio je listu 30 najmoćnijih sportskih automobila na svijetu, a prvo mjesto zauzeo je C_Two, najnoviji model Rimac Automobila koji je nedavno plijenio pažnju na velikom salonu automobila u Ženevi.

Podsjetimo, C_Two ima čak 1914 konjskih snaga, a do brzine od 100 km/h stiže za samo 1,9 sekundi. Maksimalna brzina automobila iznosi 412 km/h, a s jednim punjenjem baterije (prema NEDC ciklusu) može prijeći do 650 kilometara.

Osim ovih performansi, u Rimac Automobilima pobrinuli su se i za najnoviju korisničku tehnologiju. U automobil se tako ulazi bez ključa, uz tehnologiju prepoznavanja lica, a automobil prepoznaje i vozačevo raspoloženje pa će, ako je vozač razdražljiv, pustiti umirujuću glazbu.

Rimac Automobili

Iza C_two, na 2. mjestu Auto Bildove ljestvice je Keating TKR predstavljen 2010. godine, dok je broncu odnio Koenigsegg Regera iz 2015. godine.

Dodatno, Rimac Automobili u top 30 najmoćnijih sportskih automobila imaju još jednog predstavnika - prethodni model Rimac Concept_One.

Rimac Automobili

Auto Bild je inače vodeći njemački auto magazin koji izlazi jednom tjedno, a 2016. je imao prosječnu tiražu od oko 370.000 primjeraka.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 16:42