C_TWO NA SAJMU U NEW YORKU

VIDEO: ZAVIRITE IZBLIZA U RIMČEVU JURILICU Ima nevjerojatnih 1914 konjskih snaga i postiže maksimalnu brzinu od 412 kilometara na sat

    AUTOR:
    • Jutarnji.hr

  • OBJAVLJENO:
  • 04.04.2018. u 22:22

Rimac Automobili

 

Mate Rimac, proizvođač električnih vozila i baterijskih sustava iz Svete Nedelje, predstavio je svoj novi hiperautomobil C_Two na prestižnom auto sajmu u New Yorku koji se održava od 30. ožujka do 8. travnja.

- Uživamo u dobrom društvu na njujorškom međunarodnom auto sajmu, stoji u objavi Rimac Automobila od prije dva dana, a u srijedu su na svojoj stranici objavili i video iz New Yorka koji prikazuje C_Two jurilicu izbliza.

 .

Prema tvrdnji Rimac Automobila, C_Two ima nevjerojatnih 1914 konjskih snaga i postiže maksimalnu brzinu od 412 kilometara na sat, dok je izdržljivost baterije do 650 km s jednim punjenjem, a za dosezanje 80 posto napunjenosti potrebno je navodno samo trideset minuta.

Na portalu Autocar pojavila se nedavno i tvrdnja voditelja prodaje u Rimac Automobilima Kreše Ćorića prema kojoj je prodano gotovo svih 150 primjeraka modela koji planiraju proizvesti, a čija cijena iznosi 1,7 milijuna eura.

Više na Jutarnjem...


Izdvajamo