4CRNS / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia
Uživa u svakom trenu

Cameron Diaz kao mama: 'Mnogo je promjena, a tek sad tek razumijem što su mi govorili prijatelji'

Glumica je prije dvije godine otišla u 'mirovinu' kako bi se potpuno posvetila realizaciji želje da postane majka, a to se njoj i suprugu ostvarilo uoči 2020. godine.

Jedna od najpopularnijih holivudskih glumica Cameron Diaz uživa u novoj, majčinskoj ulozi. Glumica je govorila o detaljima svog obiteljskog života u razgovoru s Jimmyjem Fallonom, davši mu ekskluzivan uvid u idilu koju ona i suprug Benji Madden proživljavaju sa svojom šestomjesečno kćerkicom Raddix. "To je najbolja stvar koja mi se dogodila. Ovo je raj, Jimmy", ushićena je 47-godišnja glumica.

Voditelju je objasnila da joj kći tako brzo raste te da tek sada shvaća zašto su joj prijatelji koji imaju djecu ranije govorili da uživa u svakom trenutku.

"Doslovno svaki dan tako brzo napreduje... i više to nije ista beba od jučer. Što je bilo jučer, to je doslovno prošlost, danas je novi dan, a sutra će to biti i novi dan i potpuno drugo dijete", oduševljeno je govorila Cameron. Glumica je u 45. godini života odlučila otići iz filmske industrije i posvetiti se privatnom životu, odnosno potpuno se posvetiti tome da postane majka. Što joj je konačno i uspjelo.

Odgovara im karantena

Zvijezda Charliejevih anđela i njezin suprug glazbenik, na Instagramu su objavili rođenje djeteta 3. siječnja, osim činjenice da su jako sretni zbog prinove ovaj par bio je iznimno diskretan oko svoje obitelji - te su ovakvi glumičini intervjui prava rijetkost.

View this post on Instagram

@benjaminmadden

A post shared by Cameron Diaz (@camerondiaz) on

"Tako je divno imati priliku vidjeti taj rast i biti njegov dio. Nevjerojatno je, to je najbolja stvar koja nam se dogodila i Benjiju i meni. Nevjerojatno smo sretni", kazala je Cameron. Glumica se našalila i na račun fotografija u svom telefonu, kaže prije je bio pun slika pasa, a sada su tu slike bebe.

Supružnicima se promijenio i glazbeni repertoar otkako su postali roditelji. Iako je Madden (41), inače glazbenik u bendovima Good Charlotte i The Madden Brothers, napisao više pjesama za njihovu kćerkicu, za sad slušaju samo i isključivo pjesme za bebe, poput: 'Baby Shark', 'Elmo song' i sve iz Ulice sezam.

"Neke pjesme su na ponavljanju, a mogu reći da stalno sviramo i njoj se to sviđa. Kada se vozimo u autu Benji stavi malo kubanske ili afro-kubanske glazbe, ona leži u svojoj sjedalici i počne lupati nožicama", ponosno je opisala Diaz, koja po očevoj strani potječe s Kube.

Situacija s pandemijom i karantenom koja se razbuktala svijetom, pa tako i Sjedinjenim Američkim Državama, na ovu obitelj ne utječe previše, jer otkako su dobili prinovu, kazala je nedavno glumica, ionako ne izlaze previše. Većinu vremena provode u kući, gdje im društvo pravi Maddenov brat blizanac Joel i njegova supruga Nicole Richie.

Pročitajte i:

Cameron Diaz o majčinstvu: 'Mjesecima sam u karanteni, kuham svaki dan, suprug uspavljuje dijete'

Cameron Diaz ima genijalan trik kako se naspavati i istovremeno brinuti o maloj bebi

Težak put do roditeljstva Cameron Diaz i Benjija Maddena: Doživjeli su nekoliko razočaranja, bilo im je teško i stresno

Otkako je u mirovini vodi sasvim običan život: Slavna glumica u ležernom izdanju bira povrće u trgovini i u tome baš uživa

Linker
18. travanj 2024 08:09