SAŠA BURIĆ / CROPIX
Vatreno ljeto na Jadranu

Dejan Lovren u nikad iskrenijem intervjuu o braku, djeci i novim poslovnim planovima

Jedan od najzgodnijih hrvatskih nogometaša, odnedavno igrač ruskog Zenita, ugostio nas je u svom hotelu na Pagu i samo za magazin Gloria otkrio kakav je kao suprug i otac, što misli o obaveznom cijepljenju te zašto turistički biznis želi proširiti i na Zagreb.

Mnogima je ova godina izgubljena, ali ne i hrvatskom nogometnom reprezentativcu Dejanu Lovrenu (31). S Liverpoolom je nedavno osvojio englesku ligu, a s novim klubom - Zenitom iz Sankt Peterburga - ruski Superkup. Prije toga se kratko odmarao na otoku Pagu, gdje smo i napravili ekskluzivni intervju s jednim od najboljih, najnaočitijih i najpoduzetnijih nogometaša. Jer osim što ima vlastitu modnu marku i parfem, Dejan je prije dvije godine u Novalji otvorio hotel Joel sa šesnaest luksuznih apartmana. Nazvan je prema početnim slovima djece - Josipa (5) i Elene (8) - što ih ima sa suprugom Anitom, s kojom je u braku od 2012.

Cijela obitelj bila je u hotelu na čijem se ulazu vidi da mu je vlasnik nogometna zvijezda, jer ondje je kutak s njegovim memorabilijama, pa i replika pehara Lige prvaka. A najveći apartman, koji ima oko 80 četvornih metara, označen je brojem šest - kao i Lovrenov dres.

U ekskluzivnom intervjuu za magazin Gloria Dejan nam otkriva zašto je krenuo o hotelski biznis, je li zadovoljan postignutim rezultatima, kako provodi dane u Novalji i u čemu posebno uživa.

"Uvijek volim probati nešto novo, kao što je hobotnica s batatom, a uživam i u kvalitetnom burgeru. Najbolji je onaj u našem hotelskom restoranu. Ne zato što je moj, već doista ima poseban okus zbog umaka od tartufa" govori nam.

Pored toga, osvrnuo se i na nogometnu karijeru, koju sada gradi u ruskom Zenitu, te je otkrio kako zbog toga uči novu vještinu.

"Skinuo sam i mobilnu aplikaciju za učenje ćirilice jer je nisam imao u školi. Teško je, no siguran sam da ću brzo pohvatati i jezik i pismo."

Osvrnuo se naš proslavljeni nogometaš i na trenutnu situaciju vezanu za pandemiju Covida-19 i svojih stavova o cijepljenju, ali nam dopustio da zavirimo i u njegovu intimu.

Ispričao nam je javnosti manje poznate detalje o djetinjstvu u izbjeglištvu, odnosu s roditeljima Silvom i Sašom te bratom Davorom, a povjerio nam je i kakav je kao suprug i otac.

Još mnogo zanimljivih detalja iz njegova života, donosimo u novom broju magazina Gloria.

Ne propustite! Velika nagradna igra magazina Gloria & Meblo tradea

OSVOJITE DJEČJU SOBU ‘MALI PRINC’ PO SVOM IZBORU U VRIJEDNOSTI 30.000 KUNA

KAKO IGRATI?

PRIKUPITE 2 KUPONA! Pronađite ih u Gloriji 20. i 27. kolovoza.

Ako ste koji od dva propustili, potražite JOKER kupon u Gloriji 3. rujna, koji zamjenjuje jedan propušteni.

Čitko ispunjene kupone pošaljite na adresu navaedenu u magazinu Gloria.

U izvlačenje ulaze sve pošiljke s ispravno popunjenim kuponima pristigle do 14. rujna 2020. u 10 sati.

Ime dobitnika bit će objavljeno u Gloriji 17. rujna 2020.

Pravila nagradne igre pročitajte ovdje.


U novom broju magazina čitajte i ove teme:

KAMALA HARRIS Nova nada Amerike

ANJA ŠIMPRAGA Punim gasom u političku arenu

EMIR HADŽIHAFIZBEGOVIĆ Korona me nije slomila

SUPERMODELI DEVEDESETIH Veličanstvena generacija

LJEPOTA Ljetni rituali Renate Sopek

MOJ DOM: KATARINA MILIČEVIĆ Kao u hotelu s pet zvjezdica

KUHINJA: HRVOJE KROLO Kreativni tanjur televizijskog novinara

FELJTON: SEAN PENN Ukroćeni holivudski buntovnik

Linker
05. ožujak 2024 23:35