Instagram
Nakon osam godina civilnog braka

Ekskluzivno doznajemo! Ivan i Josipa Perišić sklopili crkveni brak, u strogoj tajnosti vjenčali se na Šolti

Proslavljeni hrvatski reprezentativac Ivan Perišić sklopio je 17. srpnja crkveni brak sa svojom dugogodišnjom partnericom Josipom. Ljubav koja je počela u školskim klupama danas je blagoslovljena s dvoje djece - i dvije svadbe.

Tajna ceremonija na predivnoj Šolti vezala je i pred Bogom Ivana i Josipu Perišić. Naš proslavljeni nogometni reprezentativac je, kako doznajemo, razmijenio u Grohotama na otoku Šolti bračne zavjete sa svojom suprugom Josipom pa su tako 17. srpnja ove godine sklopili i crkveni brak. Uskoro će proslaviti osmu godišnjicu civilnog vjenčanja, a da im sedma godina nije bila ni približno krizna - dokazali su i ovim romantičnim činom.

Ivan i Josipa Perišić zavjete su razmijenili u najstarijoj očuvanoj crkvi na Šolti

Crkveno vjenčanje par je organizirao u krugu najuže obitelji, a ceremoniju je predvodio don Vinko Beus u crkvi svetog Mihovila koja je, inače, najstarija očuvana crkva na Šolti. Iz izvora bliskih paru doznajemo i da su slavlje potom u krugu najbližih članova obitelji i njihovo dvoje dječice imali u hotelu Martinis Marchi Heritage koji se smjestio u povijesnom dvorcu u Maslinici.

Nosila je haljinu u kojoj je 2012. stupila s Perišićem u građanski brak

Naš izvor potvrdio nam je i da Josipa za ovu priliku nije kupovala novu vjenčanicu već je u Splitu prije nekoliko dana tražila da joj se suzi vjenčanica s potpisom legendarne Vivienne Westwood, a koju je nosila i na njihovoj civilnoj svadbi 2012. godine.

Da su ostali uživati na Šolti, svjedoči Josipa na svojim društvenim mrežama, gdje je proteklog vikenda objavila i znakovitu fotografiju uz tekst koji daje naslutiti da su Ivan i Josipa obnovili zavjete, ovog puta davši i crkveno obećanje o vječnoj vjernosti.

Ljubavna priča započela je u školskim klupama

Lijep je ovo epilog ljubavne priče i zalog za sretan život, koji Josipa i Ivan dijele još od školskih klupa. Zaljubili su se, naime, u srednjoj školi, a upućeni pričaju da su čak sjedili u istoj klupi. Iako 'dječja', ljubav je potrajala i preživjela sve izazove koje nogometaši tijekom aktivnih godina karijere svakako imaju.

Na njih ništa nije utjecalo pa je bračni par Perišić 2012. godine dočekao svoju prvu sreću - dječaka Leonarda. Dvije godine kasnije stigla je i mezimica Manuela, čiji će šesti rođendan par uskoro proslaviti. Bračni par trenutno provodi vrijeme u Dalmaciji, a da su nedavno bili na Šolti, svjedoče i Instagram objave nove-stare mladenke.

Čitajte i:

S vjenčanja na vjenčanje: Ivan Perišić i njegova 'vatrena' supruga slave s Frankom i Ćorlukom

Franka Batelić nakon najsretnije dvije godine života poručila suprugu: 'Sve znaš'

Šuškanja su bila točna! Izabel Kovačić u novoj kampanji pokazala trudnički trbuščić

Linker
19. travanj 2024 11:27